Strategisch Adviseur HRM Drents Overijsselse Delta 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Strategisch Adviseur HRM Drents Overijsselse Delta 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Strategisch adviseur HRM

Zwolle

Strategisch adviseur HRM

32 uur - Zwolle

Zoek jij een mooie functie waarbij je op strategisch niveau (beleids-) thema's vertaald naar resultaat in de praktijk? Dan hebben wij een uitdagende functie bij ons team HRM. Lees snel verder!

Functieomschrijving
Jouw passie en ervaring liggen bij het (door)ontwikkelen van HR (beleids-) thema's. In het (door)ontwikkelen van deze thema's vervul je een trekkersrol als adviseur of projectleider. Je initieert, ontwikkelt en implementeert beleid. Voorbeelden van actuele HR thema's binnen onze organisatie zijn implementeren nieuwe CAO, Mobiliteitsbeleid en een bijdrage leveren aan strategisch personeelsplanning en meedenken over een andere inrichting van de organisatie en integriteit.

Wat ga je doen?
Je ontwikkelt beleid en weet abstracte beleidsvoornemens te vertalen naar gedragen resultaat in de praktijk. Je zorgt ervoor dat nieuwe cao en wet- en regelgeving worden geïmplementeerd binnen het waterschap. Je acteert en communiceert voornamelijk op strategisch niveau. Ook ben je HR Business Partner voor de directie en geef je gevraagd en ongevraagd advies op diverse HR thema's. Je biedt inspiratie aan je HR collega's over wat er nodig is om voorbereid te zijn op toekomstige organisatieontwikkelingen. Je neemt deel aan in- en externe netwerken van het Waterschap gericht op bovenstaande thema's.

Wat wij vragen

 • WO werk- en denkniveau; opleiding op het gebied van strategisch HRM.
 • Ervaring in een politiek bestuurlijke organisatie en weten welke belangen er spelen.
 • Ervaring bij organisaties in ontwikkeling in veranderprocessen in de rol van projectleider, adviseur en procesbegeleider.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; je adviseert niet alleen over HR-beleid; je schrijft het ook.
 • Verbinder; je kunt snel een goed netwerk opbouwen en onderhouden; je bent vernieuwend, ondernemend en pragmatisch.
 • Je doorziet complexe situaties, kunt vlot schakelen en met strategisch inzicht en overtuigingskracht kom je vlot tot de kern; je weet wat er strategisch moet gebeuren, maar begrijpt ook de dagelijkse praktijk.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid en niet snel van je stuk; je bent duidelijk over waar je wel en niet van bent en je durft andere perspectieven in te brengen.
 • Je hebt een integrale blik en je weet initiatieven aan elkaar te verbinden.
 • Je bent samenwerkingsgericht en weet draagvlak te creëren.
 • Ervaring in aanbestedingstrajecten op HR gebied is een pré.

Bedrijfsinformatie
De afdeling Bestuur en Organisatie heeft een adviserende, faciliterende, regisserende en ondersteunende rol op organisatie brede processen en -ontwikkelingen. Zij adviseert het bestuur en management, draagt bij aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering en de processen, ontwikkelt kader stellend beleid en bewaakt en evalueert de uitvoering. De afdeling streeft permanent naar een goede klanttevredenheid en meet deze ook. Daar waar wenselijk doet zij voorstellen tot bijstelling van beleid.
Het team HRM
Het cluster HRM maakt onderdeel uit van de afdeling Bestuur en Organisatie en maakt momenteel een professionaliseringsslag door. Het HR-team bestaat uit een en 16 enthousiaste collega's verdeeld over de HR disciplines: Personeelsadministratie, Salarisadministratie, Leren & Ontwikkelen, Strategische beleidsontwikkeling, Recruitment, de Inhuurdesk en Advies.

Wat wij bieden

 • Afhankelijk van opleiding en salaris bedraagt het salaris per 1 juli 2024 minimaal € 4.384,98 en maximaal € 6.058,80 (functieschaal 11) bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget (ca. 21% van het brutosalaris per maand) waarin de vakantietoeslag en eindejaarsuitkering zijn opgenomen. Je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen of je kunt er extra verlof van kopen;
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar met daarna de mogelijkheid op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding voor woon-werk van € 0,23 per kilometer (indien van toepassing);
 • Een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag en een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek arbo-technisch in te richten;
 • Bij ons waterschap zijn we gewend plaats en tijd onafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen liggen een laptop en telefoon voor je klaar;
 • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie, maar ook een goede balans tussen werken en leven staan bij ons centraal. Hiervoor is een persoonlijk budget beschikbaar;
 • De pensioenvoorzieningen zijn verzekerd bij het ABP. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve verzekeringen.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , HRM via de mail of telefonisch via . Van 7 t/m 10 mei is zij niet aanwezig/bereikbaar. Na deze periode uiteraard wel.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Danny de Boer, Corporate Recruiter via e-mail of via telefoonnummer .
Lijkt deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan vóór vrijdag 7 juni 2024 via de link

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]4384 – 6058
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://vacaturesinhr.nl/vacature/strategisch-adviseur-hrm-vu

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.