Operationeel Manager De Hoog Hoveniers 21-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Operationeel Manager De Hoog Hoveniers 21-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij een gedreven professional met een passie voor duurzaam ondernemen? Krijg jij energie van het zo soepel en effectief mogelijk laten functioneren van onze organisatie? Neem jij met jouw enthousiasme en overtuigingskracht de mensen en organisatie mee in het optimaliseren van processen? Dan willen we jou graag in ons team!

Ben jij een gedreven operationeel manager met een passie voor groen!

De Hoog is met twee bedrijven succesvol en actief in de volle breedte van het groen en heeft de ambitie om de volgende stap in haar groei te maken. De Hoog Hoveniers is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groenprojecten in met name het hogere segment, zowel voor particulieren als voor bedrijven. De Hoog Groen richt zich op recycling en cultuurtechniek. Dat doen we met een gevarieerd en professioneel team van zo’n 35 enthousiaste en betrokken collega’s. 

Ronnie de Hoog is een innovatieve en bevlogen ondernemer met een duidelijke visie op duurzaam ondernemen en circulaire bedrijfsvoering. Wij zijn pioniers in het creëren van groene leefomgevingen en hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Wat ga je doen

Als operationeel manager heb je een belangrijke rol. Je focust je op het optimaliseren van processen, werkwijzen en systemen. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Je bent Sparringpartner en klankbord voor Ronnie en het management. Je levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de verdere groei en ambities van De Hoog. Het is dan ook een zeer afwisselende en veelomvattende rol waarin jij jezelf helemaal kwijt kan. 

Denk daarbij aan:

 • Initiëren, leiden en coördineren van overlegvormen tussen “binnen en buiten” voor een optimale afstemming, werkvoorbereiding, planning en realisatie van de projecten. 
 • HR-processen verbeteren en opzetten, denk aan voortgang- en ontwikkelgesprekken; verzuim, loopbaan, arbeidsvoorwaarden;
 • Verantwoordelijk voor nacalculatie, inkoop en urenregistratie op projecten;
 • Systeembeheer en -verbeteringen;
 • Aansturing van de (financiële) administratie, beheer van verzekeringen en vergunningen en Compliance met wet- en regelgeving en toezicht;
 • Facilitaire zaken zoals wagenparkbeheer, mobiele telefonie, bedrijfskleding, PBM’s.

Wat breng jij mee?

Je kan je vinden in de visie gericht op duurzaam en circulair ondernemen en vindt het een mooie uitdaging om mee te bouwen aan een groeiende organisatie. Ervaring in het groen is niet per se nodig. We hechten vooral waarde aan je capaciteiten en persoonlijkheid. Je bent opbouwend kritisch, denkt graag mee en neemt niet zomaar iets aan. Aantoonbare ervaring met het optimaliseren van processen en bedrijfsvoering en het vermogen om daarin mensen mee te nemen is belangrijk. 

Als Operationeel Manager heb je oog voor alle collega’s en wil je weten wat er leeft en speelt. Je bent open en benaderbaar. Luisteren en advies geven, ook over niet werk gerelateerde zaken doe je graag. De sfeer in het bedrijf is zonder meer goed en dat vinden we enorm belangrijk. Ook plezier is belangrijk, er worden regelmatig leuke dingen georganiseerd. Als je daar talent voor hebt, is je inbreng meer dan welkom. 

Verder neem je mee:

 • Een hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in bedrijfskunde;
 • Een positief kritische houding en met talent om ook out-of the box te denken;
 • Sterke leidinggevende kwaliteiten gecombineerd met goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
 • Organisatietalent en een proactieve houding.

Wat bieden wij?

Een mooie, uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor jouw eigen inbreng. Je wordt een belangrijk onderdeel van een gezellig en professioneel team van vakmensen in een open organisatie.

Verder krijg je: 

 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 3.000, - en € 5.000, -. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring. We bespreken dit graag open en eerlijk met je. 
 • Een modern, goed uitgerust wagenpark met de beste machines en gereedschappen.
 • Volop mogelijkheden om mee groeien en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden, denk aan 25 vakantiedagen, goede pensioenvoorziening volgens de CAO voor Hoveniers.

Word jij onze nieuwe collega?

Klik op solliciteren en we zien je CV en motivatie met belangstelling tegemoet.

wil je meer weten. Vul je contactgegevens in, of stuur een whatsapp bericht of email. Dat kan naar onze Recruiter, Marcel van den Bogaart mobiel 06 – 10 19 39 34 of mvdbogaart@dehooghoveniers.nl. Je krijgt altijd binnen 2 werkdagen een reactie. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOperationeel Manager Logistiek
Indicatie salaris (min – max]3000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensmarcel@dehooghoveniers.nl , 06 10193934 https://www.dehooghoveniers.nl/
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieBalgoij, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dehooghoveniers.nl/sollicitatieformulier/6/vacature-operationeel-manager/?utm_source=NationaleVacaturebank

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.