Verbindende manager IMW Breda 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Verbindende manager IMW Breda 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Heb jij scherp wat nodig is om de IMW professionals te laten groeien? Vind jij het tof om het IMW mee op koers te houden en brengen?  Dan nodigen we jou uit om je aan te sluiten bij de IMW community!

Wie zijn wij?

Het IMW vervult al ruim vijftig jaar een belangrijke en betekenisvolle rol in de samenleving. Werken bij ons betekent werken bij een organisatie die helpt bij levensproblemen van mensen die (tijdelijk) kwetsbaar zijn, bijvoorbeeld door opvoedproblemen, schulden, relationele problemen of huiselijk geweld. Daarom heeft dat wat je doet (in)direct invloed op het leven van mensen.

We werken aan de zelfredzaamheid van mensen met persoonlijke, maatschappelijke of sociale problemen.  Daarnaast is het IMW de laatste jaren uitgegroeid tot een robuuste regionale partner op het gebied van armoede problematiek, crisiszorg en veiligheidscasuïstiek.

Er werken ruim 180 gedreven medewerkers voor het IMW, een deel vrijwillig en een deel betaald. Jaarlijks maken meer dan 5.000 mensen gebruik van onze diensten. Samen met onze collega-organisaties en gemeenten geven we vorm aan netwerksamenwerking zoals Zorg voor elkaar Breda, CJG en ABG-gemeenten.

Wat is die vacature?

Als manager ben je verantwoordelijk voor een groep medewerkers en hun werkzaamheden. Die verantwoordelijkheid geef je op passende wijze vorm en inhoud. Je werkt hecht samen met je collega managers die verantwoordelijk zijn voor de andere delen van onze hulp- en dienstverlening. Als manager maak je ook deel uit van het MT van het IMW. Het MT heeft gezamenlijke organisatorische opgaven. In de huidige portefeuilleverdeling ben jij verantwoordelijk voor het thema armoede en schulden.

De opgave voor het IMW

De samenleving is in beweging. Zorg voor Elkaar Breda is in beweging. Het IMW beweegt mee. Het managementteam heeft een belangrijke taak te borgen dat het IMW steeds opnieuw de aansluiting blijft vinden bij de maatschappelijke behoefte en bij de kaders van haar financiële stakeholders. Zodoende kunnen we behouden wat nu goed gaat en kunnen we schakelen daar waar dat nodig is. Onze strategische veranderopgave bestaat uit het relevant blijven als organisatie in een netwerksamenleving, en uit het blijven van een interessante werkgever voor professionals. Voor beide opgaven zitten we midden in een doorontwikkeling; een reis die we als organisatie gezamenlijk afleggen.

Wat neem je mee?

We zoeken iemand die weet waar onze medewerkers in de praktijk mee te maken krijgen en hoe je daar als manager mee om gaat. Je hebt een scherpe blik op de maatschappelijke opgave. Je richt je op samenwerking binnen het IMW, op samenwerking in de netwerken en op samenwerking met de keten Participatie van de gemeente Breda.

Je bent in staat individuele medewerkers op empathische en coachende wijze aan te sturen en je kunt groepsdynamiek effectief managen. Je vertrouwt en wordt vertrouwd. Je maakt van deze job een succes als je beschikt over een behoorlijke portie inlevingsvermogen en als je kunt reflecteren op (het effect van) je eigen handelen.

Je bent een sterke kandidaat wanneer je én managementervaring én inhoudelijke werkervaring (sociaal werk/armoedebestrijding) meeneemt. En als je één van die twee mist, dan zijn we nieuwsgierig naar je aanpak hoe je daar dan mee om denkt te gaan. Onze nieuwe collega heeft competenties op minimaal HBO niveau.

De procedure

De functie van manager valt onder de CAO Sociaal Werk, profiel manager 3, schaal 12 (€ 4.279 – 6.750). De vacature is voor onbepaalde tijd, de aanstelling wordt eerst voor de periode van één jaar aangeboden. Het gaat om een betrekking voor 36 uur per week.

Ben je geïnteresseerd? Wil je reageren? Laat ons dan, vóór 25 december 2023, je motivatie weten, op een manier die bij jou past. Stuur ook je CV mee naar vacatures@imwbreda.nl. De eerste gesprekken zijn gepland op 11 januari 2024. De vacature wordt gelijktijdig extern en intern opengesteld. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voor meer informatie over het selectieproces kun je contact opnemen met Astrid van Dijk, secretaresse (076-5305842) en voor meer informatie over de opgave kun je contact opnemen met Alma Wintermans, lid managementteam (06-81807128).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Onderwijskundig Onderzoeksbureau
Indicatie salaris (min – max]4279 – 6749
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensvacatures@imwbreda.nl , 06-81807128 http://www.imwbreda.nl/main.php
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.