Managementassistent (Rotterdam-Den Haag) Reclassering Nederland 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Managementassistent (Rotterdam-Den Haag) Reclassering Nederland 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar een

Managementassistent (Rotterdam-Den Haag)

24-32 uur/week

Ben jij een proactief organisatietalent dat van aanpakken houdt en graag anderen helpt? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je een spin in het web en bied je alle voorkomende secretariële ondersteuning aan het regionaal managementteam met 15 managers. Je organiseert en notuleert vergaderingen en ondersteunt interne werk- of projectgroepen. Ook verzamel je managementinformatie en behoort archiefbeheer tot je taken. Als ‘gezicht’ van de afdeling heb je diverse interne en externe contacten.

Wat heb je in je mars?

Je hebt een relevante opleiding op minimaal niveau MBO-4 afgerond, aangevuld met enkele jaren werkervaring met managementondersteuning. Verder verwachten we de competenties organisatievermogen, klantgerichtheid, oordeelsvorming en initiatief. Vanzelfsprekend is voor deze functie secuur en integer handelen en onder druk kalmte en overzicht kunnen bewaren van belang. Daarnaast kun je kritisch naar je eigen handelen kijken om te kunnen blijven werken aan je professionele ontwikkeling.  Je bent vaardig in het werken met de applicaties van MS Office. Voor deze functie is het verder van belang dat je van nature gemakkelijk contact legt met collega’s en dat je kunt functioneren op verschillende werkplekken met ieder hun eigen kenmerken.

Dit is Reclassering Nederland

Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met onder meer justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie en vaak tot en met de periode dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan veiliger samenleving.

Werk maken van het verschil

Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat al haar medewerkers samen een afspiegeling vormen van de veelzijdige Nederlandse samenleving. Gevarieerd samengestelde teams waarin iedereen ertoe doet, zijn sterker. Wij hebben in alle teams mensen nodig die anders naar hetzelfde kijken vanuit een verschillende achtergrond. Denk aan culturele herkomst, leeftijd, geslacht, ervaring en competenties. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarom werken we actief aan de thema’s inclusie en diversiteit.

Aanbod

Het bruto maandsalaris is voor een ervaren kandidaat minimaal € 2.902,- en maximaal € 3.754, - (schaal 7 CAO Reclassering) gebaseerd op een 36-urige werkweek. De eindejaarsuitkering bedraagt 8,33%. Een aanstelling is in beginsel voor de duur van een jaar (voor interne kandidaten op detacheringsbasis) met zicht op een vast dienstverband. Werktijden en -dagen zijn in overleg te bepalen. Je werkt in Rotterdam en Den Haag. Op den duur is deels thuiswerken een optie. Verder bieden we een informele en open flexibele werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen en je jezelf mag zijn. En niet te vergeten: leuke collega’s, waaronder een managementassistent die voor de regiodirecteur werkt. In vakanties en bij ziekte vervangen jullie elkaar.

Extra informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Bernie Mulder, managementassistente, via 06-10237021. Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Merel Jansen, adviseur P&O, via 06-46216566. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het opvragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Een e-assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig intern en extern, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang krijgen. Deze vacature sluit op 27 november 2023.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagementassistent
Indicatie salaris (min – max]2902 – 3752
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://link.inhroffice.com/a6e0c03b-8cfd-4b83-87d9-f6a939fd8b8c

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.