Neonatologie Verpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Neonatologie Verpleegkundige Zaans Medisch Centrum 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Neonatologie verpleegkundige

Samen voor een gezonde Zaanstreek.

Neonatologie verpleegkundige.

Verpleegkundige

Solliciteer Ik wil solliciteren

Verwijder Opslaan Opslaan

Wat bieden wij?

 • Tussen de €3434,00 en de €4842,00 (FWG 55) bruto per maand (bij 36 uur)
 • 24 -36 uur contract
 • Korting op je sportkosten

Wat vragen wij?

 • Afgeronde MBO of HBO diploma verpleegkunde
 • Een afgeronde vervolgopleiding Basis NEO (of neonatologie of ICN)

Waarom ZMC ?

 • Open, informele werksfeer
 • Korte lijntjes tussen de afdelingen en weinig hiërarchie
 • Veel ruimte voor eigen inzicht en ontwikkeling

Mee kunnen werken aan ontwikkeling en aan de slag in een hecht team waar je als specialisten naast elkaar werkt? Neonatologieverpleegkundige bij het ZMC biedt dat!

Beste nieuwe collega,

Wij zijn Esther van Exter, en Eva Jaspers teamcoördinatoren van de afdeling en wij maken graag kennis met je, want we zijn op zoek naar een Neonatologieverpleegkundige voor 24 - 36 uur per week.

Wat je doet als Neonatologieverpleegkundige weet jij natuurlijk allang. Maar waarom kies je voor het ZMC? Dat leg ik hieronder aan je uit.

Waarom je op onze afdeling Neonatologie/ Kindergeneeskunde wilt werken

De neonatologie is een onderdeel van de Kind en jongerenafdeling. Hier worden premature en zieke neonaten verpleegd vanaf een zwangerschapsduur >32 weken. Er is een couveusekamer en er zijn 4 moeder-kind kamers. Alle zorg voor vrouw en kind is binnen het ZMC in één vleugel ondergebracht, dat werkt erg prettig! Zo kan je namelijk de zorg niet alleen beter op elkaar afstemmen, ook de afstanden tussen bijvoorbeeld kraamsuites en couveuses zijn klein. De meeste kinderen die zijn opgenomen op onze afdeling vallen onder de zorg van de kinderarts. Daarnaast worden er kinderen opgenomen door overige specialisten zoals de chirurg, KNO-arts, Uroloog en sinds kort ook de neuroloog. Er zijn 10 neonatologiebedden, 11 afdelingsbedden en 4 dagopname bedden. Je kunt je bij ons eenvoudig verder ontwikkelen in je vakgebied of erbuiten. Groeien en ontwikkelen is een belangrijk speerpunt binnen onze afdeling, het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis.

Wat er zo leuk is aan ons team

Je komt te werken in een team met de 9 kinderartsen, de arts-assistenten, de verpleegkundig specialisten, de medisch pedagogisch zorgverleners, de kinderverpleegkundigen, de kinder/neo verpleegkundigen en verpleegkundigen in opleiding, samen zorgen we voor uitstekende zorg aan kinderen van 0-18 jaar. Je komt terecht in een warm bad waar alle collega's betrokken en loyaal zijn. Er is onderling ook veel persoonlijk contact buiten werktijd en door onze gemêleerde samenstelling voel je je snel thuis. Samen met de artsen heerst er een sterk teamgevoel en werken we als specialisten naast elkaar. Er is veel aandacht voor de patiënt zodat de zorg die we bieden altijd optimaal is. Ontwikkelen van onze afdeling en vakgebied doe je samen, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Nieuwe ontwikkelingen op verpleegkundig gebied, afdelingsbeleid of opleidingen, wij staan open voor jouw visie!

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen kort zijn binnen en tussen de afdelingen. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega's en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: De unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken.

Wat we jou te bieden hebben

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) ligt je salaris tussen de €3434,00 en de €4842,00 (FWG 55) bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring.

Je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld. Medewerkers in dienst van het ZMC (met uitzondering van artsen niet in loondienst) vallen onder de cao ziekenhuizen.

Vind je het belangrijk om fit te blijven? Daar dragen we graag aan bij. Een gezonde Zaanstreek begint bij gezonde medewerkers. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Sporten op het werk en korting op je abonnement voor de sportschool
 • Gratis mindfulnesstraining, yogalessen en stoelmassages op het werk
 • Een zeer breed aanbod aan gratis online opleidingen, ook gericht op persoonlijke ontwikkeling via onder andere Goodhabitz. Denk aan een training 'Teamwork', 'Timemanagement', 'Talent ontwikkelen' of 'Lekker in je vel'
 • Korting op gezonde voeding in ons gezellige restaurant
 • Deelname aan ons aantrekkelijke fietsplan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Voorrangsregeling huisvesting (In samenwerking met de gemeente Zaanstad en woningcorporaties kunnen we, als je van buiten de regio komt, woningen met voorrang aanbieden. Het gaat hierbij om woningen met een tijdelijk huurcontract. Mocht je in aanmerking willen komen voor deze regeling, dan kun je dit aangeven bij je sollicitatie. We bespreken samen de voorwaarden en als je volgens ons in aanmerking komt voor de regeling, dan dragen we je aan als kandidaat bij de gemeente. De gemeente beoordeelt vervolgens de aanvraag.))

Wanneer jij bij ons kunt komen werken

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Kijk even of je onderstaande competenties kunt afvinken en stuur dan je cv en motivatie!

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO verpleegkundige opleiding
 • Afgeronde vervolgopleiding Basis NEO (of neonatologie of ICN)

Heb je na deze informatie nog inhoudelijke vragen of wil je een keer meelopen? Neem gerust contact met me op!

Esther van Exter, en Eva Jaspers Loes Ummels
Teamcoördinatoren Hoofd Zorg
of


Na je arbeidsvoorwaardengesprek stellen we een overeenkomst op. Je bent nu officieel deel van het enthousiaste team van het ZMC. Welkom!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKinderverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3434 – 3434
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieZaandam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijzmc.nl/vacature/762/neonatologie-verpleegkundige

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.