Begeleider Wonen Saron 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Begeleider Wonen Saron 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

 • Ons zorgaanbod

Uren in overleg

Begeleider

Geldermalsen - Woonlocatie Saron

Als begeleider van woongroep 4 ben je de coach van je cliënten: je staat naast je cliënten bij wonen, werken en vrije tijdsbesteding en begeleidt hen daarbij, maar wel met de handen op de rug. Je denkt op een gelijkwaardige manier met hen mee en biedt de cliënten individuele aandacht, structuur en overzicht. Je gaat werken in onze recent geopende locatie Saron in Geldermalsen.

Wat ga je doen?

Je gaat werken op woongroep 4 op de derde verdieping van de locatie Saron in Geldermalsen. Hier wonen 5 cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking die houden van structuur en voorspelbaarheid . Je ondersteunt de cliënten bij het maken van hun dagplanning en maakt dit visueel. Als cliënten een vol hoofd hebben, ondersteun je hen om weer het overzicht te krijgen en te ordenen waar zij in hun hoofd druk mee zijn. Je werkt ontwikkelingsgericht : je kijkt waarin de cliënten kunnen groeien en ondersteunt hen daarbij.

Je werkt alleen op de groep en werkt onregelmatige diensten . Woongroep 4 wordt je kerngroep, maar je kunt ook ingezet worden op een van de andere groepen, bijvoorbeeld in de nachten of de weekenden.

Over de locatie

Saron telt drie verdiepingen en biedt ruimte aan in totaal 31 cliënten . Er zijn drie groepen met acht cliënten en een groep met vijf cliënten. Daarnaast zijn er twee logeerplaatsen. Elke woongroep beschikt over een gemeenschappelijke ruimte.

Binnen Siloah bieden we ondersteuning vanuit Begeleiden met Perspectief . Hierbij staat centraal: ken de cliënt, ken jezelf, ken de ander . De belangrijkste pijlers hierbij zijn een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de cliënt , geen focus op het probleemgedrag en het bieden van een zinvolle daginvulling . Cliëntgericht werken staat voorop, waarbij er veel aandacht is voor de (competentie) ontwikkeling van de cliënt . Daarbij werken we met de methode "Geef me de vijf".

In Saron werken we in homogene groepen : cliënten die een soortgelijke zorgvraag hebben, wonen in dezelfde groep. Zo kan er zo goed mogelijk gewerkt worden aan de competenties van de cliënten en kunnen we ons in de scholingen en kwaliteit van zorg specialiseren in onderwerpen die van toepassing zijn op de hele groep. Verder is het ook voor jou als begeleider fijn om meestal te kunnen werken op een groep die het best aansluit bij jouw interesses, competenties en expertise.

Wat wij vragen:

 • Je bent een stevige persoonlijkheid : je weet wat je waard bent en waar je kwaliteiten liggen.
 • Je hebt een mbo-diploma (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma, gericht op welzijn.
 • Je bent in staat om een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie te bieden.
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken.

Wat wij bieden:

 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Dit is per 1 juni minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Na een jaar een contract voor onbepaalde tijd .
 • Je komt te werken in een nieuwe locatie die in februari 2023 is geopend.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van Fisc Free , waarbij je korting krijgt op een fiets, mobiele telefoon, pc, fitness of leuke extra's.
 • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei , hiervoor hebben we een speciale Sirjon academie.

Over werken bij Siloah

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Bel, app of mail met Marianne van de Scheur (Manager Zorg) via of .

Siloah voert in samenwerking met Cedrah, Salem, RST , De Schutse en Adullam campagne voor het behoud van onze identiteitsgebonden zorg. Steun het initiatief via http://www.vooronzezorg.nl .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2393 – 3360
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGeldermalsen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.siloah.nl/vacatures/begeleider-wonen-saron-woongroep-4/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.