Verpleegkundige GGZ Friesland 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Verpleegkundige GGZ Friesland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij GGZ Friesland

23


Werken bij GGZ Friesland

23

SPV Yde De Boer FACT Leeuwarden

SPV - JVC Leeuwarden

HBO

24 - 32 uur

Locatie Leeuwarden

Sluitingsdatum: 9 juni 2024

Geplaatst op: 7 mei 2024

Je nieuwe functie

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, oftewel SPV, lever je een actieve bijdrage aan de behandeling en begeleiding van jongeren met soms ernstige individuele- en systeemproblematiek. Binnen je werk leg je speciale nadruk op het creëren van een veilige opgroeiruimte voor alle leden van het systeem. Als SPV vervul je niet alleen de rol van Verpleegkundige, maar ook die van coördinerend regiebehandelaar. Je sluit aan bij het aanmeldoverleg en voert intakegesprekken met cliënten om klachten, hulpvragen en herstelwensen te inventariseren voor de diagnostiek en behandeling.

Je vindt het een uitdaging om samen met je collega's en vooral met de cliënten en hun naasten bij te dragen aan een passend behandelplan dat het hele gezin ondersteunt. Op basis van dit behandelplan stippel je de zorg- en behandeltrajecten uit en houd je toezicht op de voortgang, met tijdige evaluaties. Het betrekken en versterken van het gezin, school, hobby's en vrienden is essentieel voor een gezonde ontwikkeling tot volwassenheid. Daarnaast krijg je ruimte en mogelijkheden om het verpleegkundig domein binnen het JVC verder te ontwikkelen. Dit doe je in nauwe samenwerking met zowel interne als externe ketenpartners.

Wat staat je te wachten

 • Zinvol werk in het begeleiden en behandelen van jongeren bij het optimaal opgroeien naar volwassenheid
 • Veel ruimte, verantwoordelijkheid en de kans om te doen waar je echt goed in bent
 • Individuele behandeling en de mogelijkheid tot het geven van een behandelgroep
 • Complexe casuïstiek op het gebied van systemische en psychische problematiek
 • Je wordt onderdeel van een bevlogen team dat onderling nauw samenwerkt om jongeren verder te brengen
 • Een plek waar ook zorg aan crisisgevoelige jongeren wordt geboden door de goede samenwerking met het spoedcluster van GGZ Friesland en Kinnik
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ, inschaling in FWG 55, min. € 3.616,- max. € 4.785,- o.b.v. fulltime dienstverband
 • Balansbudget van € 500,00 per jaar bij een voltijd dienstverband
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Jouw inbreng

 • Jij bent een ervaren SPV met een geldige BIG registratie
 • Je gebruikt jouw kennis en expertise om zelfstandig weloverwogen beslissingen te maken
 • Je hebt passie voor het optimaal opgroeien tot volwassenheid
 • Je hebt aandacht voor een veilig klimaat van opgroeien
 • Je vindt het een uitdaging om te werken in een omgeving waar vrijheid en verantwoordelijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn
 • Je bent toe aan vernieuwing en levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van het JVC

Over je nieuwe team

Het Jongvolwassencircuit, oftewel JVC, bestaat uit vier poliklinische en vier FACT-Jeugd teams die in Drachten, Heerenveen en Leeuwarden gevestigd zijn. FACT-Jeugd is een samenwerking tussen GGZ Friesland en Alliade en er wordt nauw samengewerkt met VNN. Als SPV ga je werken in het FACT-Jeugd team in Leeuwarden. Iedere ochtend starten we met het FACT-bord overleg. Binnen het multidiciplinaire team werken we met een Psychiater, Klinisch Psycholoog, Verpleegkundig Specialist, Systeemtherapeut, Verpleegkundigen en een Ervaringsdeskundige samen aan het herstel van jongeren van 15-25 jaar.

Het JVC is volop in ontwikkeling. We organiseren structureel deskundigheidsbevorderingslessen. Het is belangrijk dat je zin hebt om samen te bouwen aan het JVC door samen te werken aan een aantal doelen vanuit het jaarplan. We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar. Zo vindt er structureel intervisie plaats en werken we samen vanuit de gezamenlijke ruimte. De Fact-Jeugd teams en poliklinische teams werken nauw met elkaar samen. Iedere middag lunchen we samen. Daarnaast organiseren we een paar keer per jaar gezamenlijke activiteiten.

Over je toekomstige werkgever

Wij zijn er voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Jaarlijks bieden wij op twaalf verschillende locaties, verspreid door heel Friesland, professionele hulp aan meer dan 12.000 mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen. Thuis, op de polikliniek, dagbehandeling of tijdens een opname in de kliniek. Ook in geval van crisis zijn wij er 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bij ons kun je het verschil maken en zetten we ons actief in voor specialistische herstelondersteunende zorg dichtbij de patiënt. Dat doe je niet alleen, maar samen. Samen met je collega's, met andere organisaties, maar vooral mét de patiënt en zijn of haar naasten.

Bel, mail of app ons!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over GGZ Friesland? Bel, mail of app Youssef Tatou, Recruiter via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]3616 – 4785
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggzfriesland.nl/vacatures/spv-jvc-leeuwarden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.