Senior Verpleegkundige / PIT Verpleegkundige GGz Breburg 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Senior Verpleegkundige / PIT Verpleegkundige GGz Breburg 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Senior Verpleegkundige / PIT-verpleegkundige

Locatie Tilburg Doelgroep Volwassenen Uren per week 24 - 36

Senior Verpleegkundige / PIT-verpleegkundige

NR. 1701598

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als (senior) verpleegkundige in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: 'Samen het sterkst in mentale gezondheid'.


Wat ga je doen?

 • Je werkt als senior verpleegkundige/PIT-verpleegkundige binnen een multidisciplinair team angst- en stemmingsstoornissen.
 • Je stelt concrete doelen op waar aan wordt gewerkt die worden afgeleid van de korte- en lange termijn doelen.
 • Je hebt individueel cliënt contact, waarbij je zowel op de poli en/of in de thuissituatie structurerende gesprekken onderhoud met cliënten.
 • Je werkt samen met team persoonlijkheidsstoornissen en het ambulant team en wordt gepositioneerd in het FAST team.
 • Het schrijven van verslagen, rapportages en uitvoering geven aan het behandel- en signaleringsplan.
 • Onderhouden van contacten met familie en/of andere betrokken hulpverleners.
 • Samen met een collega geef je begeleiding aan de crisissignaleringsplangroep en/of andere groepen.
 • Uitvoeren en uitwerken van de metabole screeningen.
 • Het aangaan en onderhouden van crisiscontacten.
 • Je biedt als Psychiatrische Intensieve Thuisbehandeling (PIT) verpleegkundige ambulante begeleiding aan volwassenen met psychiatrische problematiek.
 • Je voert indien nodig interventies uit om escalaties te voorkomen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is. Dit team valt onder cluster planbare zorg waarbij er zorg van 9 tot 5 wordt gegeven. We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er s aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de te liggen.


"Het mooie aan het werken in ons team is dat je in het hart van de specialistische ggz werkt. De angst- en stemmingsklachten waarmee cliënten bij ons komen zijn veelzijdig en complex, en daardoor wordt steeds een beroep gedaan op je vermogen om diagnostisch te puzzelen, af te stemmen met verschillende disciplines in ons team en om intensief te behandelen. Er is voldoende ruimte om - binnen evidence-based kaders - zelfstandig vorm te geven aan je individuele behandelingen alsook is er ruimte om groepstherapie te geven, mee te denken over innovaties en beleid, deelname aan intervisies, en samen te werken met de andere centra binnen GGz Breburg die elk hun eigen specialisme hebben.
De collega's zijn betrokken, denken mee en je krijgt de ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Samen regie staat hoog in ons vaandel, zowel voor collega's als in de zorg voor cliënten. Het team heeft een goede mix van ervaring en jong enthousiasme en er wordt samen veel aandacht besteed aan de cohesie en het werkplezier. We verwelkomen je graag als professional om samen met ons te bouwen aan een veelzijdig, sterk en professioneel team!"


Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo-v opleiding en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt ervaring met de doelgroep volwassenen, bent collegiaal en in staat om solistisch te werken.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, bent een teamplayer en verder ben je stressbestendig en werk je clientgericht.
 • Affiniteit en ervaring in het werken met angst- en stemmingsstoornissen.
 • Je hecht belang aan het werken binnen een multidisciplinair team en durft daarbinnen eigen verantwoordelijkheid te dragen.
 • Een proactieve werkhouding en organisatorische kwaliteiten.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een auto en rijbewijs.
 • Je bent 24 - 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van senior verpleegkundige is ingeschaald in FWG 50 minimaal €2.737,- en maximaal €4.263,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband).
GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.
Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen. Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.
Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.


Nieuwsgierig geworden?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met , Bedrijfsvoering, tel. . Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.


Bijzonderheden

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.


reageer op: Senior Verpleegkundige / PIT-verpleegkundige

 • Zo werken wij bij GGz Breburg.

Puck Geuke leerde door bij GGz Breburg

Puck Geuke (23) begon tijdens haar hbo-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening als stagiaire bij GGz Breburg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2737 – 4263
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieTilburg, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijggzbreburg.nl/vacatures/senior-verpleegkundige-pit-verpleegkundige/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.