Administratief Medewerker Arbodienstverlening HumanTotalCare 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Administratief Medewerker Arbodienstverlening HumanTotalCare 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Administratief medewerker arbodienstverlening

 • Amsterdam

 • MBO

 • 32 uur

Administratief medewerker arbodienstverlening

Amsterdam

MBO

32 uur

Je bent het (telefonische) gezicht voor HumanCapitalCare richting de klant én de steun en toeverlaat van o.a. onze bedrijfsartsen en arboverpleegkundigen. Als vraagbaak, planner, regelneef en pietje precies zorg jij dat werkgevers en werknemers zo goed mogelijk worden geholpen. En dat onze professionals hun werk efficiënt kunnen doen.

Hoe ga je #meerbetekenen als administratief medewerker bij HumanCapitalCare Amsterdam

Als administratief medewerker (gezondheidscoördinator) ben je het eerste aanspreekpunt voor werkgevers, HR-medewerkers, leidinggevenden én werknemers. Je beantwoordt vragen over ons werkgeversportal, legt afspraken vast, bewaakt deadlines van de Wet Verbetering Poortwachter, adviseert werknemers en houdt agenda's van het gezondheidsteam bij. En je verzorgt correspondentie en archiveert deze.

En #meerbetekenen? Dat doe je door steeds weer de juiste oplossing te zoeken, naar mogelijkheden te speuren en er voor te zorgen dat klanten zo snel mogelijk de juiste persoon aan de lijn krijgen.

Met wie ga je #meerbetekenen

Je werkt samen met 12 andere gezondheidscoördinatoren in Amsterdam, die jou allemaal wegwijs maken in het werk. Je werkt vooral op kantoor in Amsterdam, zeker tijdens je inwerkperiode, daarnaast zijn er ook mogelijkheden om af en toe thuis te werken. Je vaste kantoordag is in ieder geval donderdag. Een parttime dag op maandag zou het beste passen in het team. Waar je ook werkt, je doet het samen met je collega's. Hoewel je voor vaste klanten werkt met een eigen werkpakket, help je waar nodig jouw collega's en pak je centrale werkzaamheden op.

Na de dagstart ga je samen met de artsen, arboverpleegkundigen, adviseurs en commerciële managers aan de slag in het klantteam.

Wat is écht leuk aan deze baan

 • in deze functie heb je vrijheid om je werk naar jouw goeddunken uit te voeren, het werk is divers en je kunt taken erbij oppakken die jij leuk vindt.
 • je werkt voor leuke grote en kleine klanten, die je af en toe ook bezoekt.
 • de teams waarin jij werkt zijn hecht en collegiaal. Jullie zetten samen de schouders onder het dagelijkse werk en iedereen wil daarbij graag de beste oplossing voor de klant.
 • je bent echt van toegevoegde waarde, voor zowel de werkgever, als de werknemer, als de bedrijfsarts. Over #meerbetekenen gesproken..

Is er ook iets minder leuk

Eerlijk en transparant, daar houden we van. Dus ook nu. Het is soms ineens heel hectisch en dan moet je het hoofd koel kunnen houden. Hetzelfde geldt voor de momenten waarop je mensen aan de lijn hebt die (te) emotioneel reageren. Aan jou de eer om deze mensen op een correcte manier te blijven helpen, zodat ze toch rustig en tevreden ophangen. Niet altijd leuk, maar als je dit als een kunst ziet, dan kom je er wel.

Wat neem je mee

Stress komt niet in jouw woordenboek voor en je kunt zaken goed relativeren. Jij vind het leuk om (telefonisch) contact te hebben met allerlei verschillende mensen, ook als de gesprekken complexer worden. Jij hebt namelijk een tomeloze energie als het gaat om het zoeken naar goede oplossingen. Je bent snel, procesmatig sterk en je houdt ervan om dingen te regelen. En om dingen te verbeteren. Je kijkt dan ook kritisch naar je eigen werk en waar dat mogelijk anders kan. Verder vragen we:

 • minimaal een afgeronde mbo 4+ opleiding.
 • minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in een functie als medisch secretaresse, doktersassistente, administratief of commercieel medewerker.
 • dat je goed Engelse spreekt en schrijft vanwege onze Engelstalige klanten.
 • bereidheid om op woensdag of vrijdag te werken.
 • het liefst enige kennis van de Wet verbetering poortwachter, maar dit is een pré en geen must.

HumanCapitalCare is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare - met in totaal 2.000 collega's - hebben één gezamenlijk doel: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt is positief, vernieuwend en scherp. We doen niet moeilijk over thuiswerken, er zijn flexibele werktijden mogelijk en je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen. Dat is ook #meerbetekenen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2490 – 3100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhumantotalcare.nl/vacatures/administratief-medewerker-arbodienstverlening-amsterdam-314735

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.