Bestuurssecretaris Opella 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Bestuurssecretaris Opella 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Opella

door | mei 14, 2024

Als bestuurssecretaris ben jij een belangrijke schakel in het doorvoeren van de strategie van ons als organisatie. De kern van jouw rol als bestuurssecretaris bevat het organisatorisch en bestuurlijk ondersteunen en adviseren van de Raad van Bestuur en het MT.

door | mei 10, 2024

Ben jij proactief en georganiseerd en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb je affiniteit met de zorgsector en wil je graag bijdragen aan het soepel verlopen van administratieve processen? Dan ben jij de secretaresse die wij zoeken!

Verpleegkundig specialist AGZ

door | mei 6, 2024

Bij Opella zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een verpleegkundig specialist AGZ. Als verpleegkundig specialist draag je bij aan de gezondheid, het welzijn en de kwaliteit van leven van cliënten van Opella. Je werkt als regievoerend behandelaar binnen een team van specialisten ouderengeneeskunde, AIOS, HAIO, ANIOS en verpleegkundig specialisten.

Helpende plus - Walraven Bennekom

door Marianne Segers | mei 3, 2024

Wil jij het verschil maken voor onze bewoners met dementie? Als helpende plus ben je heel belangrijk voor onze zorg. Door jouw ondersteuning en verzorging draag je bij aan een warme sfeer in ons verpleeghuis en voelen onze bewoners zich thuis.

Ben jij als persoonlijk begeleider (MBO niveau 4) met zorgervaring of VIG-er of op zoek naar een nieuwe baan met een uitdagende doelgroep? De functie EVV voor jonge mensen met dementie doet een beroep op jouw creativiteit en improvisatievermogen, iedere dag weer. Werken met jonge mensen met dementie is binnen Opella een specialisme dat volop in ontwikkeling is, en dat biedt kansen voor jou als professional!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBestuurssecretaresse
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieEde, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijopella.nl/?s=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.