Medewerker Salarisadministratie / Salarisadministrateur Livio 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Medewerker Salarisadministratie / Salarisadministrateur Livio 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

 • Naar livio.nl

 • medewerker-salarisadministratie-salarisadministrateur

Medewerker Salarisadministratie / Salarisadministrateur

Functieomschrijving

"Never a dull moment" bij Livio! Ouderenzorg is continu in beweging, elke cliënt is uniek. Waardevolle en persoonsgerichte zorg gericht op wat wel kan: meer leefplezier! Dat is waar Livio voor gaat.


Livio zoekt een daadkrachtige en enthousiaste medewerker salarisadministratie/ salarisadministrateur die mede vorm geeft aan de afdeling salarisadministratie en die energie haalt uit het verbeteren van administratieve processen, voor 24-28 uur per week.

Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding zal je ingezet worden als medewerker salarisadministratie of salarisadministrateur, uiteraard met een passend salaris.

Jouw werkzaamheden
Als medewerker ben je verantwoordelijk voor de verwerking van vaste en variabele gegevens in de salarisapplicatie (VISMA) en voor de controle van de maandelijkse salarisoutput. Tevens draag je zorg voor de administratie en controle van gegevens met betrekking tot het pensioenfonds en het ziekteverzuim. Wijzigingen in de CAO, sociale wetgeving en salarisprogrammatuur weet je te vertalen naar de effecten op de salarisadministratie en naar adviezen hoe er mee om te gaan.


 • Je verwerkt en controleert salarisgegevens
 • Je draagt zorg voor een juiste en tijdige salarisverwerking
 • Je beoordeelt en verwerkt de veranderingen in de CAO VVT in de salarisadministratie
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen van medewerkers omtrent hun salaris en salarisstrook
 • Je controleert de ontvangen gegevens, signaleert afwijkingen en vraagt ontbrekende gegevens op
 • Je onderhoudt contacten met diverse in- en externe personen/instanties met betrekking tot gegevensuitwisseling
 • Je analyseert gegevens en maakt op basis hiervan (periodieke) overzichten ten behoeve van de eigen organisatie en externe instanties
 • Je fungeert als deskundige vanuit het aandachtsgebied salarisadministratie en geeft van daaruit functionele adviezen
 • Je rapporteert aan de Manager Administraties

Jouw beloning

 • Een gave job van 24-28 uur in een enthousiast, hecht en informeel team waarin professioneel wordt samengewerkt met een gezonde dosis humor. Livio biedt jou een functie binnen een dynamische omgeving waarin volop ruimte is voor jouw ontwikkeling en verdere verdieping van de afdeling en functie
 • Het aanbod is in eerste instantie voor de duur van een jaar met een reëel vooruitzicht op aansluitende omzetting naar onbepaalde tijd
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring krijg je van ons een goed salaris op basis van CAO VVT FWG 40 tot 45 (maximaal € 3.848 bij 36 uur per week)
 • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering 8,33%
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je bent in het bezit van een diploma loonadministratie (PDL) MBO+ of gelijkwaardige opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijksoortige functie;
 • Je bent een plezierige, verbindende en stevige persoonlijkheid die sterk is op de inhoud, een eigen mening heeft, sterk is in de communicatie en overeind blijft staan bij tegenwind;
 • Je bent analytisch met een goed vermogen om de grote lijn te zien, en ook de details;
 • Je bent proactief, ziet verbeteringen en pakt ze op;
 • Je houdt van een uitdaging, bent een volhouder.

Wie zijn wij

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Livio gaat uit van eigen regie van de cliënt vanuit een wijkgerichte benadering en in alle opzichten toegankelijk voor de cliënt. Livio speelt proactief in op de dynamiek in de externe omgeving en zoekt continu naar mogelijkheden voor innovatie en verbetering. Dit betreft o.a. verbetering van de kwaliteit en veiligheid, van de gezondheid en welzijn van cliënten en van de betaalbaarheid van de zorg.


Word jij enthousiast en ben jij gedreven (net als wij) om de zorg beter te maken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor 31-05- 2024.

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Harald Lammers (Manager Administraties) op telefoonnummer . De gesprekken worden in overleg gepland.


Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Livio draagt zorg voor de kosten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSalarisadministrateur
Indicatie salaris (min – max]3848 – 3848
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieEnschede, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijlivio.nl/vacatures/ondersteunende%20dienst/medewerker-salarisadministratie-salarisadministrateur/?source=www.livio.nl/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.