Begeleider Fivoor 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Begeleider Fivoor 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ga jij met ons in dit unieke werkveld de zorg aan?

 • Werk- en denkniveau

  • HBO (9)
  • MBO (6)
  • WO (1)

 • 28 - 36 uren per week
 • Ondersteunende diensten
 • Utrecht

Ben jij die enthousiaste, representatieve en flexibele nieuwe collega die het leuk vindt om het team van behandelaren te ondersteunen? Weet jij precies hoe je (nieuwe) patiënten en bezoekers een warm welkom kunt geven en ben jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Reageer dan snel en kom ons team in Utrecht werken.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Verpleegkundige en wil jij werken waar én wanneer jij wilt? Zoek jij uitdaging en afwisseling binnen de intensieve en forensische psychiatrie? Bij Fivoor Flex & More hebben wij oog voor jouw wensen! Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden

Krijg jij energie van het werken als begeleider in de forensische en intensive psychiatrie en vind je het leuk om verschillende ervaringen op te doen binnen onze mooie organisatie.

Systeemtherapeut Jeugd

 • 24 - 36 uren per week
 • Behandelaren & Therapeuten
 • Utrecht

Wil jij graag onderdeel zijn van een enthousiast, spontaan en gedreven team in Utrecht? Ben jij een systeemtherapeut die graag jeugd en jongvolwassenen en hun omgeving behandelt met (ernstige) gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek in multidisciplinaire samenwerking? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

 • 24 - 32 uren per week
 • Rotterdam, Den- Haag, Utrecht

Krijg jij energie van het werken als begeleider in de forensische en intensieve psychiatrie en vind je het prettig om flexibel inzetbaar te zijn. Ben jij nieuwsgierig naar Fivoor en wil je per week bepalen hoe je rooster eruit gaat zien en baas zijn over je eigen agenda, dan is de functie van Ad hoc begeleider echt iets voor jou!

Krijg jij energie van het werken als begeleider in de forensische en intensieve psychiatrie en wil je regie hebben over je eigen rooster? Ben jij nieuwsgierig naar Fivoor en wil je werken waar én wanneer je wilt? Neem dan contact met ons op!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Verpleegkundige en wil jij werken waar én wanneer jij wilt? Zoek jij uitdaging en afwisseling binnen de intensieve en forensische psychiatrie? Bij Fivoor Flex & More hebben wij oog voor jouw wensen! Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatiePoortugaal, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfivoor.nl/vacatures/facets/haarlem-heerhugowaard,rotterdam-den-haag-utrecht,haarlem,psychologen,ondersteunende-diensten,fivoor-flex-more,bepaalde-tijd,utrecht-function_location,behandelaren-therapeuten,rotterdam-utrecht-en-den-haag,leiden,reclassering,tilburg-stage-vacature,management,dordrecht,klinisch-psycholoog,wo,den-dolder-bilthoven,mbo,almere/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.