Stage PinkRoccade 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Stage PinkRoccade 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Service Center
Waarmee kunnen wij u helpen?


Openingstijden Service Center
Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur

Stage: e-learning ontwikkelen

Care - Apeldoorn Solliciteer direct

PinkRoccade Healthcare levert, met ruim 40 jaar ervaring, oplossingen en diensten aan drie segmenten in de Nederlandse gezondheidszorg, te weten: Ziekenhuizen, Geestelijke GezondheidsZorg (GGZ) en Care-organisaties.

Context
Deze stage-/afstudeeropdracht speelt zich af binnen de Business Unit Care. Binnen Care houden wij ons bezig met het leveren van slimme oplossingen en dienstverlening voor verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg en de gehandicaptenzorg. Onze applicatie heet 'mijnCaress'. Deze applicatie bevat onder andere een uitgebreid elektronisch cliëntendossier (ECD) waarin wordt vastgelegd welke producten door cliënten afgenomen worden, wat hun zorgvraag is en hoe zij hierbij worden ondersteund door de zorgorganisatie. In dit ECD werken dagelijks duizenden mensen, waarvan een groot gedeelte in de functie van verpleegkundige, verzorgende en zorgadministratie.

E-learning
Juist omdat er dagelijks duizenden zorgprofessionals met onze applicatie werken is het van belang om zorgprofessionals te blijven informeren over: - onze nieuwe functionaliteiten; - wijzigingen door nieuwe releases; - processen in de applicatie, etc.
Dit om ervoor te zorgen dat zorgprofessionals optimaal kunnen werken in onze applicatie. De gebruikers van de applicatie mijnCaress zijn divers en werken onregelmatige diensten. Daar kan een e-learning goed op inspelen en wij zien e-learning daarom ook als een belangrijke tool om zorgorganisaties te ondersteunen. Wij willen deze e-learnings ook graag samen met de zorgorganisaties ontwikkelen. We merken dat de vraag naar e-learning modules steeds groter wordt, daarom zijn wij op zoek naar jou!

De opdracht
In deze opdracht ontwikkel je verschillende e-learningmodules voor onze klanten. Je ontwikkelt deze in samenspraak met die klanten, ouderen- en gehandicapten zorgorganisaties, en met je collega's binnen PinkRoccade Care.

Tijdens de opdracht word je uiteraard door ons ondersteund. PinkRoccade is een platte organisatie met een open cultuur. Jouw collega's vormen een hecht team, ze zijn gedreven en allemaal bereid om net die ene stap extra te zetten. Ons nieuwe kantoor bevindt zich in Apeldoorn.

Lijkt het jou gaaf om een steentje bij te dragen aan de zorg? Neem dan contact op met (). Ziet zij voldoende raakvlakken, dan zitten wij binnenkort met elkaar aan de koffie voor een eerste kennismaking.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheICT
LocatieApeldoorn, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://pinkroccade-healthcare.nl/vacature/stage-e-learning-ontwikkelen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.