Back-end Developer Grrr 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Back-end Developer Grrr 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

NL

Back-end developer

Kunnen programmeren is een groot goed in 2024. Maar hoe wil je deze skills inzetten? Wij gebruiken ze graag om de wereld schoner, eerlijker en inclusiever te maken. Daarom werken we alleen met klanten die graag een positieve impact willen maken op de samenleving. Zelf zijn wij een gecertificeerde B Corp geworden om deze waarden uit te dragen.

Als bureau met sterke idealen werken we soms aan projecten in enkele korte sprints, zoals Melkweg en Stedelijk Museum . Maar ook aan lange, strategische technische trajecten, zoals voor The Ocean Cleanup en het aandelenplatform van Fastned . Past dit ook bij jou? Dan hebben we een interessante baan voor je.

Wat ga je doen als Back-end Developer bij GRRR?

Als Back-end Developer binnen GRRR speel je een cruciale rol in de totstandkoming en doorontwikkeling van onze platforms en applicaties. Je hebt veel ruimte om je eigen beslissingen te nemen en werkt altijd samen met je collega-developers. Je vervult een actieve rol in het complete proces en sluit al aan tijdens het concept/design traject. Je denkt mee over mock-ups en prototypes en overlegt hierover met collega's, partners en klanten. Daardoor kun jij vanuit jouw expertise adviseren en heb je invloed op het proces en eindresultaat.

Onze platforms ontwikkelen wij in Laravel. We hanteren daarbij de laatste standaarden en best practices, zoals Domain Driven Design, Event Driven Architecture, en microservices. Hierdoor maken we robuuste applicaties, die goed getest zijn, en die goed onderhouden kunnen worden. Ons front-end team maakt daarnaast statische websites met Next.js, vaak met WordPress of Laravel Nova als headless CMS. Een back-ender verrijkt deze websites met microservices of custom APIs in het CMS. Onze architectuur wordt gehost op AWS - zowel server clusters, als serverless oplossingen. GitHub Actions voert onze CI/CD pipeline uit. Vanuit daar sturen we ook onze deploys aan. Er is veel ruimte om deze processen te optimaliseren en verder uit te breiden. Wij denken na over de perfecte hosting oplossing voor een project, en gebruiken Terraform en het Serverless Framework om deze infrastructuur vast te leggen in code.

Het development team bestaat uit front-enders en back-enders, junioren en senioren. Sommige collega's hebben zich gespecialiseerd in bijvoorbeeld DevOps of digitale toegankelijkheid. We helpen elkaar met technische uitdagingen. Iedere maandag bespreken we in het development team actuele ontwikkelingen, en gedurende de week is er ruimte om te pair programmen om samen een probleem te tackelen.

Nieuwe features worden beoordeeld in een Code Review. Daarmee verzekeren we de kwaliteit van ons werk, maar het is ook een moment om van elkaar te leren en kennis te delen. Daarnaast inspireren we elkaar iedere maand met een presentatie: of dat nou front-end of back-end is, we nemen iedereen mee, en zo verbreden we onze horizon en blijven we uitgedaagd. Wat we leren delen we met de buitenwereld. Op ons tech blog publiceren we regelmatig onze ervaringen.

GRRR

Ons kantoor bevindt zich in het hart van Amsterdam , en onze collega's komen uit alle hoeken van het land. Hoewel we het aanmoedigen om op kantoor te werken, ben je vrij om ook vanuit huis te werken.

We beschikken over een mooi uitgebalanceerd team bestaande uit strategen, designers en developers, dat nauw samenwerkt. Hierdoor hebben onze ontwerpers ook enige kennis van techniek, en hebben onze developers ook wat oog voor UX, wat ervoor zorgt dat de producten en diensten die we leveren perfect op elkaar aansluiten.

Wie ben jij?

Een fascinatie voor uitdagend back-end werk is de basis, maar je vindt het ook leuk om mee te denken over het grotere geheel. Je bent communicatief vaardig en gaat planmatig en gestructureerd te werk. Daarnaast heb je ervaring met en vind je het leuk om mee te denken over de Tech stack van GRRR en neem je hierin een proactieve houding aan.

Jij bent onze ideale Back-end Developer als je…

 • minimaal 3 jaar ervaring hebt in de functie van Back-end Developer. Als je deze ervaring hebt opgedaan binnen een digitaal bureau is dat een pré;
 • ervaring hebt met Laravel, of een vergelijkbaar framework, zoals Symfony of Drupal;
 • ervaring hebt met Git;
 • kennis hebt van en ervaring met automated testing (pré);
 • kennis hebt van React (pré);
 • in staat bent om zelfstandig te werken, maar ook vertrouwd bent met development in teamverband;
 • communicatief sterk bent in de Nederlandse taal. Engels is een pré.

Kan jij je hierin vinden?

Wat heeft GRRR jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en op innovatie gerichte cultuur;
 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van GRRR;
 • Persoonlijk leer- en ontwikkelplan, en leren van vakexperts om je heen;
 • Gezellige collega's die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit;
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Amsterdam of bij onze collega's in Rotterdam, Breda of Eindhoven;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Een salaris tussen de €2600 en €4500 per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt;
 • Een NS Business Card om naar Amsterdam te kunnen reizen;
 • Leasefietsregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Je ontvangt bij indiensttreding gratis aandelen van Handpicked , waardoor je mede-eigenaar wordt van onze bureaugroep. Zo wordt Handpicked van ons allemaal;
 • De leukste (sportieve) activiteiten en uitjes met je team of het hele bedrijf, en gezellige borrels op kantoor of in de stad. Maar ook ons jaarlijkse Handpicked Festival is in het pakket inbegrepen.

Over Handpicked

GRRR is onderdeel van Handpicked . We bestaan uit 12 bureaus en circa 300 collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten.

Neem dan contact op met door te appen of bellen naar of ga naar de Handpicked website .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBackend Developer
Indicatie salaris (min – max]2600 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://grrr.nl/jobs/back-end-developer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.