Systeem- / Applicatiebeheerder Van Leeuwen Test Solutions 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Systeem- / Applicatiebeheerder Van Leeuwen Test Solutions 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Al eerder ontdekt hoe veelzijdig jouw functie kan zijn bij een technische mkb bedrijf? Zoek jij een langdurige samenwerking? Ben jij net zoals wij; gericht op perfectie? Mogelijk ben jij de Systeem- / Applicatiebeheerder die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Systeem- / Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de ICT-omgeving binnen de VL Test organisatie, specifiek VL Test Systems. Samen met enthousiaste collega's werk je dagelijks vanuit Etten-Leur en ondersteun je de gebruikersorganisatie op IT-vlak, beheer je mede het bedrijfsnetwerk, los je netwerkproblemen of andere technische complicaties op en ben je IT-expert die handelend optreedt om technische risico's te voorkomen.

Naast de service- en technische uitdaging in deze rol, zal het applicatiebeheer voor ons ERP-systeem Ridder IQ tot de dagelijkse taakstelling behoren. Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Gebruikersondersteuning (beheer en updates HW/SW, userbeheer, servicedesk);
 • Beheer en onderhoud van het netwerk (beheer besturingssystemen en software, serverfarm, connectivity);
 • Beveiliging van de netwerk- en data-omgeving (back-ups, beveiligingsprotocollen, monitoring);
 • Contractbeheer met IT-dienstverleners en service providers (mobiel, vast, hosting).

Wie ben jij?

Servicegericht; dat ben jij! Met jouw vermogen om planmatig en efficiënt te werken schakel je zelfstandig tussen servicegerichtheid, inzetbaarheid van bedrijfsapplicaties en kwaliteitsbewaking van de IT-architectuur (gecentraliseerde werkomgeving). Dit vraagt om stressbestendigheid en een groot probleemoplossend vermogen. Op jouw cv zien we graag de onderstaande punten terug:

 • Een afgeronde MBO- of liever nog een HBO opleiding richting systeembeheer of een andere relevante opleiding;
 • Minstens 3 jaar ervaring als Systeembeheerder in een technische mkb-omgeving;
 • Aantoonbare ervaring met Ridder IQ en/of Jira, Microsoft Hyper V (virtualisatie) en Microsoft server omgeving. Autocad is een pré.

Wat wij bieden voor jouw talent:

VL Test Solutions biedt jou naast een baan, ook een carrière. Zo stimuleren wij jou om jezelf te blijven ontwikkelen en zorgen we voor een prettige werkomgeving. Ook voeren we straks onze werkzaamheden uit in een nieuw modern pand (2024) op onze locatie in Etten-Leur. Verder bieden wij je:

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een technologisch bedrijf in ontwikkeling;
 • Een meer dan marktconform salaris;
 • Een dynamische werksfeer waar geen dag hetzelfde is!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel en mogelijk word jij onze nieuw Systeem / Applicatiebeheerder! We ontvangen graag je cv en motivatie via . Neem gerust contact op met onze HR afdeling via: of (optie 5)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieEtten-Leur, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://vltest.nl/vacancy/systeem-applicatiebeheerder

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.