Test Engineer Scarabee 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Test Engineer Scarabee 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Test Engineer

Locatie: Hoofddorp/Schiphol/Internationaal Soort dienstverband: Fulltime (40 uur) Salarisrange: € 4.000 - € 6.000

Wil jij als Test Engineer werken in de wereld van Internationale luchthavens en met ons meegroeien? Vind je het leuk om het voortouw te nemen om ervoor te zorgen dat de opgeleverde producten voldoen aan de functionele en kwalitatieve wensen eisen? En ben jij op zoek naar een internationale en inspirerende werkomgeving? Dan bieden wij jou de kans om bij ons aan de slag te gaan!

Als Test Engineer breng je niet alleen een schat van kennis met je mee op gebied van kwaliteit van software- en hardware ontwikkeling en oplevering, maar pas je ook je kennis het liefst ook meteen toe. Jij ontzorgt de klant in alle testzaken. Je organiseert én je werkt mee met verschillende teams. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan als Test Engineer bij Scarabee.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie maak jij als onderdeel uit van een projectteam die onafhankelijk van de andere afdelingen de kwaliteit en conformiteit met de gestelde eisen van onze producten toetst.

Er staat reeds een basis qua testing en jouw taak is om deze uit te breiden en te optimaliseren daar waar mogelijk. Je ontwerpt testplannen, stelt (pre) FAT- en SAT plannen op waarna je deze uitvoert (op fabriek, op kantoor en on site) en documenteert. Als Test Engineer wordt ook van je verwacht dat je meedenkt met de technische ontwikkeling van de producten.

Het is de bedoeling dat je zelf machinetesten gaat doen waarbij je ook meedenkt, richting geeft en uiteindelijk ook de toegevoegde waarde beoordeelt van de testen. Ook worden jouw initiatieven gewaardeerd als het gaat om niet voorgeschreven testen uit te voeren naar eigen inzicht (aan de hand van een testmethodiek).

Je schakelt veel tussen de verschillende disciplines en je zorgt dat de communicatie altijd optimaal verloopt. Daar waar mogelijk adviseer je, ondersteun je en neem je initiatief. Het is een brede functie met veel verantwoordelijkheid maar tegelijkertijd ook ruimte om test processen naar eigen hand te zetten. Zo zit je het ene moment achter je pc terwijl je de andere dag weer in de productiehal staat om de producttesten te begeleiden en of uit te voeren. Een dynamische en daardoor zeer uitdagende functie!

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Plannen, coördineren en aansturen / uitvoeren van de verschillende test activiteiten;
 • Analyseren van systeem-/producteisen;
 • Beoordelen op testbaarheid en vertalen naar een test protocol;
 • Ontwikkelen van test- en rapportage tooling;
 • Afstemmen van testplan met de Testmanager van de klant;
 • Uitvoering van acceptatietesten in fabriek- en/of productieomgeving;
 • Verwerken, borgen en rapporteren van de test resultaten;

Kortom, als Test Engineer bij Scarabee kun je rekenen op een afwisselende en uitdagende baan in een internationale omgeving!

Wie ben jij?

De ideale Test Engineer voldoet aan het volgende profiel:

 • Je hebt een HBO/WO diploma richting de technische sector;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Test Engineer;
 • Je hebt zowel kennis en ervaring met software als hardware toepassingen;
 • Je kunt een Verklaring Geen Bezwaar voorleggen. Aangezien wij werkzaam zijn op luchthavens, is dit verplicht in onze branche;
 • Je hebt gevoel voor techniek en commerciële kansen;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over uitstekende schrijf- en spreekvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent leergierig en hebt een drive om te weten hoe producten in elkaar zitten;
 • Je bent in staat om testrapporten op te stellen en opvolging te geven en te monitoren van de testresultaten;
 • Je hebt ervaring met verschillende testmethodieken;
 • Je toetst de kwaliteit van de producten en adviseert hierop;
 • Je bent bereid om in het weekend en/of 's avonds je werkzaamhheden uit te voeren;
 • Je bent bereid af en toe naar het buitenland te reizen.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris;
 • Je krijgt een op maat gemaakt begeleidingstraject;
 • 25 vakantiedagen;
 • Telefoon en laptop; deze mag je binnen alle redelijkheid ook privé gebruiken!
 • Reiskostenvergoeding volgende de wet- en regelgeving;
 • 150 gezellige collega's;
 • Het betreft hier een fulltime functie. Parttime is bespreekbaar;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een enthousiast en zeer kundig team van specialisten en experts;
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van trainingen en begeleiding;
 • En voor de ontspanning en sociale activiteiten vrijdagmiddagborrels en bij gelegenheid een bedrijfsfeestje.

Over Scarabee

Scarabee is van oorsprong een Nederlandse organisatie met inmiddels vestigingen over de hele wereld. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en Schiphol. Je standplaats wordt Hoofddorp. Met meer dan 30 jaar ervaring werken we nauw samen met 's werelds toonaangevende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Samen met onze zakelijke partners ontwikkelen wij unieke, innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor de passagiers-, bagageafhandelings- en beveiligingssector. Denk hierbij aan de witgekleurde Security Lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops. Scarabee staat bekend om haar innovatieve karakter, baanbrekende technologie en vooruitziende blik in de snel ontwikkelende technologie die luchthavens rijk zijn.

Scarabee is een innovatief bedrijf met zeer gemotiveerde en bekwame professionals die met plezier IT-oplossingen met toegevoegde waarde ontwikkelen. Samen met deskundige partners zorgen onze software en systemen ervoor dat luchthavens klaar zijn voor de kansen van morgen.

In 2019 werd Scarabee onderdeel van Co., Ltd ( www..com ), 's werelds toonaangevende leverancier van material handling-systemen voor de fabrieken en distributie-, cleanroom-, automobiel-, luchthaven- en algemene industriemarkten. Het moederbedrijf van Scarabee heeft haar hoofdkantoor in Osaka, Japan, met productie- en verkoopvestigingen in 26 landen. In Nederland tref je ons aan in Hoofddorp en op Schiphol. Je standplaats wordt Hoofddorp.

Jij & Scarabee

Werken bij Scarabee betekent werken bij een technisch hoogstaand & innovatieve organisatie maar werken bij Scarabee betekent ook je vaardigheden verbreden, en aan de slag gaan in de dynamische wereld van de luchtvaart. Kortom: een baan vol variatie! Je start met een op maat gemaakt onboardingsprogramma, zodat jij in korte tijd je nieuwe werkomgeving leert kennen. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team van Scarabeeërs die van aanpakken weten. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

Overtuigd van een goede match met ons?

Voldoe je niet aan alle eisen? Uit onderzoek is gebleken dat mensen uit ondervertegenwoordigde groepen vaak de neiging hebben om vacatures te vermijden als ze niet aan alle eisen voldoen. Bij ons bedrijf geloven we in gelijke kansen en waarderen we diversiteit op de werkplek. Dus zelfs als je jezelf niet in ons huidige team ziet, raden we je aan om te solliciteren. Jouw unieke perspectieven en ervaringen kunnen ons bedrijf alleen maar nóg beter maken!

Wanneer je het leuk vindt om lekker druk bezig te zijn, je collega's te ontzorgen én om Scarabee naar een volgend niveau te tillen, dan is de beurt nu aan jou! Wil je meer van de functie weten? Neem dan contact op met de HR Afdeling van Scarabee!

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je graag reageren op de vacature?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSoftware Test Engineer
Indicatie salaris (min – max]4000 – 6000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheICT
LocatieHoofddorp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.scarabee.com/test-engineer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.