Stage Voortman Steel Group 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Stage Voortman Steel Group 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Stage / Afstuderen: Kwaliteit machinegegevens verbeteren met ML

32 - 40

(NL)

€400 - €450

DIGI-STEEL is een start-up en onderdeel van de Voortman Steel Group, een van de marktleiders op het gebied van staalmachines. Met DIGI-STEEL introduceren we de eerste volledig cloudgebaseerde softwareoplossing voor staalverwerkende bedrijven. Het is de volgende generatie software voor het beheer van staalwerkplaatsen die de fabrieken van onze klanten naar het slimme Industrie 4.0-tijdperk leidt.

Voortman is momenteel bezig met het opzetten van een platform waarmee we data uit onze machines kunnen halen. Het project heeft het punt bereikt waarop steeds meer data uit de machine kan worden gehaald en naar de cloud kan worden gestuurd. De data wordt vervolgens gebruikt voor verschillende doeleinden (zowel binnen als buiten de organisatie) waardoor het belangrijk is dat de data klopt.

Wat ga je doen?

Om dit te garanderen, moeten de gegevens eerst worden gevalideerd. We willen ML gebruiken voor het validatiegedeelte, omdat ML ons kan helpen afwijkingen te ontdekken die we zelf niet zouden vinden. Een goed voorbeeld zijn de machinestatussen: onze machines hebben verschillende statussen die ook worden verzonden, maar we moeten er zeker van zijn dat de statussen die we in de cloud opslaan en in onze applicaties gebruiken, echt kloppen. Een ander voorbeeld (waarvoor hetzelfde geldt) zijn de outputgegevens van de productie: we verzamelen veel gedetailleerde informatie over de bewerkingen die worden uitgevoerd door de machines en de producten die worden verwerkt.

WERKEN BIJ VOORTMAN STEEL MACHINERY

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken de meest innovatieve staalbewerkingsmachines voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie en bieden de meest complete service. En dat doen we voor klanten over de hele wereld. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.


Ontmoet je collega's


Frank Demmer

Ieder project dat bij Voortman wordt uitgevoerd, is gebaseerd op een idee van de afdeling Engineering. Frank is Lead Engineer bij Voortman. Wat houdt zijn werk in?

Maarten en Tim reizen de wereld over om ervoor te zorgen dat de machines van onze klanten in topconditie blijven. Heel afwisselend en technisch.

Onze Installation & Commissioning Engineers, dat zijn onze avonturiers! Zij reizen de wereld over om onze machines te installeren of af te stellen op het proces van de klant. Hoe vinden Sietse en Ramon dat?

Jack is Software Developer bij Voortman. Onze innovatieve, cloud-based software helpt de productiestroom van onze klanten automatiseren en optimaliseren. Waar houdt Jack zich precies mee bezig?

Passie voor techniek en vakmanschap; dat is waar het bij ons om draait. Robert werkt al sinds 2016 als Lasser bij Voortman. Het mooiste aan zijn werk? "Dat wij vanaf een stalen plaat een complete machine opbouwen."

Het kloppend hart van iedere machine is de elektrische besturingskast. Op de afdeling Panelenbouw worden deze kasten in elkaar gezet, van begin tot eind. Kijk mee met onze collega Wouter.

De collega's van de afdeling Product Management stellen zichzelf continu de vraag 'hoe kunnen we nog beter in de behoefte van onze klanten voorzien?'' Valentijn Velten vertelt in over zijn werk bij Voortman.

Dennis werkt al meer dan 10 jaar bij Voortman en is als Accountmanager verantwoordelijk voor het relatiebeheer met onze klanten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelData Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheICT
LocatieRijssen, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.voortman.net/nl/student-vacatures/stage-afstuderen-kwaliteit-machinegegevens-verbeteren-met-ml

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.