Verzorgende Livio 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Verzorgende Livio 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

 • Naar livio.nl

 • verzorgende-3ig-2

Verzorgende IG

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG onze thuiszorgcliënten ondersteunen, zodat ze op hun eigen manier zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven en met eigen verantwoordelijkheid keuzes kunnen maken?


Dan hebben we nu dé baan voor jou:


Verzorgende IG extramuraal

regio/uren in overleg


Jouw werk

Je bent veel op pad om zelfstandig jouw cliënten te bezoeken en ze te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, zoals medicatie, voeding en verpleegtechnische handelingen. Dat je bij de cliënten thuis komt zorgt ervoor dat je heel afwisselend werk hebt en ook wel eens moet improviseren. Je stimuleert en activeert de cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en op zijn of haar eigen manier plezier aan het leven te hebben. Daarnaast observeer en controleer je de lichamelijke conditie ter bevordering van het welzijn van de cliënt. Je komt in je eentje bij de cliënt over de vloer en die zelfstandigheid vind je heerlijk. Tegelijk houd je de lijntjes met jouw team kort, omdat je graag samen de beste zorg biedt. Binnen het hechte team staan jullie voor elkaar klaar en zorgen jullie voor een goede rapportage en overdracht naar elkaar. Je bent digitaal vaardig en weet tegelijk ook wanneer een warme overdracht effectief is.


Jouw beloning

We hebben oog voor jouw individuele eigenschappen en behoeften, zodat jij je met hart en ziel kunt inzetten. Met de Livio Academie heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en je deskundigheid actueel te houden. Daarnaast bieden we je:

 • Salaris van minimaal €2.153,- en maximaal €2.937,- op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 35 (inschaling op basis van werkervaring);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Onregelmatigheidstoeslagen van 22% tot 60% bovenop je uurloon;
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen of een fitnessabonnementen;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Jouw eigenschappen en vaardigheden

 • Je helpt en verzorgt graag mensen;
 • Je maakt makkelijk contact en voelt aan wat een cliënt nodig heeft;
 • Je hebt ervaring in het verstrekken van medicatie en verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent flexibel en je houdt ervan om op wisselende tijden te werken.
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Over Livio

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, psychogeriatrische zorg (PG), PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), lichamelijk gehandicapten proces (LG) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega's en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.


Heb je belangstelling voor meerdere vacatures dan hoef je maar 1 keer te solliciteren. Tijdens het telefonisch interview bespreken we dan de mogelijkheden.


Kom jij ons team versterken

Solliciteer dan direct via onderstaande button.

 • Afdeling: Thuiszorg (extramuraal)
 • Locatie: Haaksbergen, Overijssel, Nederland
 • Type functie: parttime
 • Uren: 4 tot 36 uur

Koffie en keuze

Heb jij een vraag over werken bij Livio? Neem dan contact op met onze collega's van P&O. Zij helpen je graag!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende
Indicatie salaris (min – max]2153 – 2937
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaaksbergen, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijlivio.nl/vacatures/thuiszorg/verzorgende-3ig-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.