Senior Laborant Angiografie Deventer Ziekenhuis 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Senior Laborant Angiografie Deventer Ziekenhuis 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Senior Laborant Angiografie

Binnen het Deventer Ziekenhuis heb je als Senior Laborant Angiografie een mooie baan. Waarom? Het ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig en geeft ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis en hebben we de afgelopen jaren meerdere keren het keurmerk "Beste Werkgever" ontvangen via Effectory.

Aantal uren

24 - 36

Sluitingsdatum

2 juni 2024

Afdeling

Het Centrum van Radiologie en Nucleaire Geneeskunde (CRN)

De recent vernieuwde afdeling CRN vormt een modern en innovatief centrum dat aangestuurd wordt door een afdelingsmanager. Binnen CRN werken 90 enthousiaste medewerkers. Daarnaast werken er twee nucleair geneeskundigen, twaalf radiologen en negen assistent radiologen binnen het centrum. De afdeling CRN heeft 23 onderzoekskamers, waar nagenoeg alle voorkomende radiologische en nucleair geneeskundige onderzoeken worden uitgevoerd. We beschikken o.a. over meerdere bucky- en echokamers, 2 CT scanners, 2 MRI scanners, mammokamers inclusief stereotactie, SPECT-CT, een PET-CT, doorlichtapparatuur, en natuurlijk ook een interventiekamer en een hybride OK.

Op de interventiekamer wordt een breed scala aan onderzoeken en behandelingen uitgevoerd. We werken met kwaliteit hoog in het vaandel en hebben oog voor innovatie. Er heerst een prettige werksfeer in de groep van 11 interventielaboranten en een fijne samenwerking met de 3 interventieradiologen. Tevens wordt er veel en positief samengewerkt met de heelkunde en de OK op de Hybride OK. Hier worden zowel complexe angio-onderzoeken gedaan, als electieve en spoed EVAR procedures.

Door een interne loopbaanstap van onze collega hebben we ruimte voor een Senior Laborant Angiografie (24-36 uur per week).

Wat je gaat doen

Op de interventiekamer en de hybride OK worden geplande en acute (vaat)interventies en onderzoeken gedaan tijdens en buiten kantooruren. Naast je werkzaamheden op de interventiekamer draag je er als senior zorg voor dat de onderzoek- en behandelprocessen, zowel voor de medewerkers als de patiënt, goed en efficiënt georganiseerd zijn.

Je coördineert het specialisme binnen de afdeling CRN, bent eerste aanspreekpunt voor de interventielaboranten en hebt nauw contact met de administratief medewerkers van het angiografie planbureau. Als senior interventielaborant draag je bij aan een goede samenwerking tussen de 3 interventieradiologen en de interventiegroep. Daarbuiten ben je verantwoordelijk voor o.a. contacten met firma's en je zoekt de verbinding met andere afdelingen zoals de IC, OK, inkoop en de Medische Instrumentele Techniek.

Hiernaast zal je regelmatig de dagcoördinatie over de afdeling voeren. Dit doe je samen met de andere senior laboranten en in samenwerking met de afdelingsmanager. Je denkt daarnaast mee over afdelingsbrede kwesties in het team met senioren en krijgt een rol in specialisatie overstijgende werkzaamheden.

Wat we vragen

  • Je hebt een bewijs van bevoegdheid van radiodiagnostisch laborant of diploma MBRT en aantoonbare werkervaring als interventielaborant.
  • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten voor de interventiekamer en hybride OK te doen, met een maximale aanrijdtijd van 30min.
  • Je bent enthousiast, kwaliteitsbewust en hebt een flexibele instelling.
  • Je voelt je thuis in een gedreven en enthousiast team, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent stressbestendig en je kunt werkzaamheden goed prioriteren.
  • Je bent communicatief vaardig en sensitief zonder aan daadkracht en enthousiasme in te boeten.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt graag initiatief.

Ons aanbod

Naast een leuke baan in een mensgericht, innovatief ziekenhuis waar binnen CRN alle ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling, bieden we je een salaris dat is ingedeeld in FWG 50 (CAO Ziekenhuizen), trede afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor deze seniorfunctie geldt een toelage van 5%. Verder bieden we een royale eindejaarsuitkering, een goede vakantietoeslag en bieden we aantrekkelijke regelingen. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Neem voor meer informatie contact op met de afdelingsmanager van CRN, Lianne Loeffen, telefoonnummer of via de telefooncentrale .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEcholaborant
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDeventer, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dz.nl/werken/vacatures/senior-laborant-angiografie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.