Verzorgende Stichting Careyn 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Verzorgende Stichting Careyn 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Verzorgende - Volledig Pakket Thuis - Abcoude

Dit ga je doen

Heb jij een passie voor de ouderenzorg? Careyn is op zoek naar Verzorgenden!
Binnen onze zorgorganisatie Careyn zijn wij gestart met het bieden van het V olledig P akket T huis in de wijk. Hiermee bieden wij meer aandacht en tijd, zorg en welzijn aan ouderen die (langer) thuis willen blijven wonen. Cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past. Daar hebben wij jou voor nodig!
Wij zoeken Verzorgenden IG voor het district Utrecht West in Abcoude.

Dit ga je doen


Jouw doel is om mensen te stimuleren in hun zelfstandigheid. Je bent betrokken bij je cliënt en daar krijg je veel voor terug. Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tandenpoetsen en aankleden. Je verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van medicijnen en wondzorg en daarnaast heb je een aantal taken op het gebied van welzijn.

Jouw profiel


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen, je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker en natuurlijk ben je in het bezit van het diploma Verzorgende. Het gaat om een nieuwe dienst van Careyn en daarom moet je het ook leuk vinden om met je collega's te pionieren en de functie verder te ontwikkelen. We werken met vaste teams. Dat betekent, dat steeds dezelfde medewerkers bij een cliënt komen om alle ondersteuning te bieden, zodat het ook echt vertrouwd voelt. Daarnaast is de de samenwerking met je team heel belangrijk, ook de communicatie met de mantelzorgers en het netwerk rondom een cliënt.

Dit mag je van ons verwachten


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een nieuw te vormen warm en deskundig team.
  • Uren zijn in overleg (tussen de 4 uur tot 32 uur per week).
  • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 30 maximaal € 3.013,60, met een vast contract met een proefperiode van twee maanden.
  • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;

Wij zijn trots dat wij als Careyn toekomstgericht bouwen aan Volledig Pakket Thuis in Abcoude!
Kom dan langs op onze Meet &Greet voor meer informatie op elke eerste dinsdag van de maand ben je van harte welkom van 09:30 uur tot 11:00 uur.
Tot dan!
Heb je vragen dan mag je contact opnemen met via .

Careyn Utrecht West

"Bij ons voel je het contrast tussen het dorpse en stadse. Je moet steeds schakelen, dat is het leuke"
Met links de Arena en rechts het glanzende water van het Gein merk je meteen dat je in Abcoude te maken hebt met twee werelden: hier vind je het stadse van Amsterdam en geniet je ook van de compacte dorpse sfeer met korte lijnen met de huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Iedereen kent elkaar en je voelt hier ruimte en vrijheid.
Het ene wijkteam van Abcoude werkt in het centrum en langs het Gein, het andere in Baambrugge en aan de buitenrand van Abcoude. Beiden werken ze vanuit een centrale plek. Het zijn echte teamplayers die het samen met elkaar klaren zonder enige hiërarchie. Zo maakt bijvoorbeeld niet de wijkverpleegkundige automatisch de roosters, maar degene die daar vaardig in is. Je kunt hier echt doen wat bij je past!

Interesse?

Neem contact op met Danielle Kruijswijk Regisseur VPT via WhatsApp of via e-mail
N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Lees meer minder

SAM 2863SAM 4141SAM 4150

Even voorstellen: Onze teams in Abcoude

Team Abcoude Centrum

  • Team Abcoude Buiten

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende - Volledig Pakket Thuis - Abcoude

Ja, ik wil graag werken bij Careyn

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende
Indicatie salaris (min – max]3013 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)4 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAbcoude, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijcareyn.nl/overzicht/overige-diensten/overige/verzorgende-volledig-pakket-thuis-abcoude?utm_campaign=Mimir&utm_medium=Vacaturebank&utm_source=Jouwzorgbaan.nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.