Verpleegkundige Reinier van Arkel 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Verpleegkundige Reinier van Arkel 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Verpleegkundige High Intensive Care (HIC)

Ben jij de ervaren verpleegkundige die graag de uitdaging aangaat met onze complexe doelgroep? Dan is dit de functie voor jou!

In welke omgeving ga je werken?
Op de afdeling High Intensive Care (HIC) bestaat op dit moment vacatureruimte voor meerdere collega's . De HIC is een gesloten opnameafdeling voor cliënten in crisis, die bestaat uit 2 units van elk 9 bedden. De doelstelling van de afdeling is het bieden van stabiliteit. De individuele behandelplannen, afdelingsregels en het dagprogramma zijn leidend. Er is een basis dag- en weekprogramma voor elke unit. Cliënten kunnen op vrijwillige basis of in het kader van Wvggz opgenomen worden. Op de HIC is sprake van veel dynamiek. Deze dynamiek is het gevolg van zowel de snel wisselende groepssamenstelling als de dynamische/crisissituatie waarin de individuele cliënt zich bevindt. Hiervoor is goede multidisciplinaire samenwerking binnen het team noodzakelijk. We werken als team conform de HIC methodiek.

Wat ga je doen?
Ben jij een verpleegkundige die er van houdt om te werken op een dynamische werkplek? Geen dag op de HIC is hetzelfde. Je taken bestaan uit het begeleiden en ondersteunen van cliënten die een ernstige psychiatrisch toestandsbeeld hebben. Denk hierbij onder andere aan psychose, depressie met of zonder suïcidaliteit of manische ontremming. Dit alles al of niet gepaard gaande met verslavingsproblematiek. Dit vergt een flexibele en snel schakelende werkhouding. Om cliënten in crisis goed te begeleiden en behandelen is het belangrijk dat er een goede samenwerking met de behandelaren is. Hierdoor heb je veel overleg met diverse disciplines op de afdeling en zijn jouw observaties leidend in dit overleg.

Ook is er veel contact met ambulante hulpverlening en familie of naasten. Het goed afstemmen met de cliënt en tot samenwerking komen is van cruciaal belang in de behandeling. Dit vergt kennis, vaardigheden, flexibiliteit en buiten kaders kunnen denken. Vanwege het gedwongen kader waarin cliënten vaak verblijven is het belangrijk om proactief te kunnen werken en weerbaar te zijn in stressvolle situaties en middels gesprekstechnieken hier goed in te kunnen handelen.

Wat vragen wij van jou?


 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) of een hbo-opleiding verpleegkunde.
 • Je hebt aanvullende relevante cursussen of opleidingen gevolgd.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt werkervaring in de psychiatrie.
 • Je hebt affiniteit met complexe doelgroepen.
 • Je hebt nieuwe ideeën, eigen inbreng voor het invullen van de functie en richt zich op ontwikkeling binnen het team.

Wat kunnen wij jou bieden?
Bij werken mensen die blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Werktijden : In principe onregelmatig.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao ggz - FWG 45 (tussen € 2.870 - € 3.863 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Gebonden aan het werken op deze afdeling is een situationele toeslag van toepassing ter hoogte van 10% naar rato van het dienstverband op je overeengekomen bruto salaris.

Dienstverband: Het betreft een dienstverband voor 28 - 36 uur per week.


Meer weten : Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag.

Neem daarvoor even contact op met Yvonne Timmermans via .

Solliciteren: Interesse? Leuk! Dan komen we graag met je in gesprek! Je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV zien we graag tegemoet via de "solliciteer hier" button op de vacaturepagina op de werken bij website van !


Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Info

 • Vught
 • Volwassenen
 • MBO niveau 4
 • 28-36 uur

Delen via…

Reinier volgen

Vragen?

Bel dan naar of stuur een mail naar [email protected]

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]2870 – 3863
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
Locaties-Hertogenbosch, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.reinierwerktenleert.nl/vacature/2789291/?utm_campaign=Mimir&utm_medium=Vacaturebank&utm_source=Medische+banenbank

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.