Pedagogisch Medewerker Passende Kinderopvang Stichting Kind en Ziekenhuis 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Pedagogisch Medewerker Passende Kinderopvang Stichting Kind en Ziekenhuis 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Solliciteren voor "Pedagogisch medewerker passende kinderopvang regio Nieuwegein, de Bilt en Utrecht (20-30 uur) "

Pedagogisch medewerker passende kinderopvang regio Nieuwegein, de Bilt en Utrecht (20-30 uur)

Exporteer naar PDF

Wij breiden ons team uit! Vind jij het een uitdaging om peuters net dat zetje extra te geven waardoor zij optimaal gebruik kunnen maken van het VE-aanbod op onze locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Werken als Pedagogisch Medewerker Passende Kinderopvang

In deze functie werk je ondersteunend en adviserend naast de pedagogisch medewerkers op onze VE (voorschoolse educatie) locaties in de regio Nieuwegein, de Bilt en Utrecht. De VE groepen bestaan uit kinderen met meerdere of complexe ondersteuningsvragen. Jouw werkzaamheden zijn erop gericht om de opvang en begeleiding van peuters, waarbij men zorgen heeft over de ontwikkeling en/of het gedrag, te ondersteunen zodat het kind optimaal tot ontwikkeling komt.

Je werkt nauw samen met de intern regisseur; jullie geven gezamenlijk vorm aan de ondersteuning die het kind krijgt. Je stemt hierbij ook af met de ouders van het kind, de (senior) pedagogisch medewerkers van de groep en de manager van de locatie.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan in een laagdrempelige, open organisatie, waar je jezelf kan zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je:

 • een jaarcontract voor 20 - 30 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je wordt uitbetaald in schaal 7 (€2.874,- tot €3.837,-)
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek); schoolvakanties vrij (deze uren compenseer je tijdens de 40 werkweken);
 • locatie werkzaamheden: regio Nieuwegein, de Bilt, Utrecht
 • een vergoeding van je reiskosten;
 • een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen;
 • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen;
 • diverse trainingen en cursussen die jij mag volgen.

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je kunt blijven leren en ontwikkelen en dat je daar ook de tijd voor krijgt. Bij Kind & Co Ludens hebben wij speciaal voor alle werknemers Het Leerplein! Een online leeromgeving waar je korte filmpjes kunt bekijken, interessante artikelen kunt lezen en uitgebreide online trainingen kunt volgen. De onderwerpen van deze trainingen zijn vakinhoudelijk, maar zijn ook aangevuld met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.


Je past perfect bij ons want je:

 • hebt mbo4/hbo werk- en denkniveau met een afgeronde passende opleiding
 • hebt ervaring in het werken met VE-kinderen met een extra ondersteuningsvraag;
 • hebt analytisch vermogen voor het analyseren van de (complexe) ondersteuningsvragen en de vertaling daarvan naar een ondersteuningsplan;
 • beschikt over sociale- en samenwerkingsvaardigheden. Deze zet je in bij de samenwerking met collega's, het geven van advies en het bespreken van signalen met ouders - veelal met een multiculturele achtergrond;
 • hebt goede mondeling en schriftelijke vaardigheden voor de verslaglegging en het formuleren van adviezen.

Kind & Co Ludens

Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang. Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact: we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken. Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders. We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen.


Laat ons jouw talent zien!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Klik op de blauwe knop 'Solliciteer nu' en vul voor 1 juni 2024 het sollicitatieformulier in. Neem voor vragen over de vacature contact op met onze recruiter of met onze , , via .

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Soort opvang: Peutergroep met VE

Recruiter:

Petra Beijaard

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]2874 – 3837
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieNieuwegein, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijkindencoludens.nl/apply/pedagogisch-medewerker-passende-kinderopvang-regio-nieuwegein-de-bilt-en-utrecht/9c7hej/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.