Teamleider Meldkamer Securitas 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Teamleider Meldkamer Securitas 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Teamleider Meldkamer Schiphol

Schiphol

Beveiliging & Surveillance

Full-time

Teamleider Meldkamer Schiphol

Schiphol

Full-time

Beveiliging & Surveillance

Dit ga je doen

Als Teamleider Meldkamer ben je werkzaam op de luchthaven Schiphol en ben je tijdens je dienst verantwoordelijk voor het goed laten lopen van de operatie. Je lost onvoorziene situaties op samen met het team. Je geeft functioneel leiding aan een aantal luchthavenbeveiligers en bent verantwoordelijk voor de personele zorg. Samen met je collega teamleiders zorg je ervoor dat iedere beveiliger aandacht krijgt. In deze functie ben je dus verantwoordelijk voor je eigen team maar werk je gewoon mee in de operatie. Securitas Aviation zorgt er voor dat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven, door jou de juiste trainingen aan te bieden. Met jouw vakkennis en doorzettingsvermogen maak je het verschil op de grootste luchthaven van Nederland.
Je begint jouw dag met het bekijken van het nieuws van Schiphol en inventariseert of er nog bijzonderheden zijn gebeurd de vorige dienst. Nadat je een briefing hebt gegeven aan jouw team, ga je op je post staan waar jij de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen op Schiphol. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het presteren van jouw team, dus je houdt je bezig met functioneringsgesprekken en zorgt ervoor dat iedereen pro-actief aan het werk is. Elke dag is anders en iedere dag voelen de medewerkers zich anders in jouw team, dus jij bent constant op je hoede. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega's na jou goed gebrieft worden en kun je weer lekker naar huis.

Dit ben jij

Werken bij Securitas betekent inspelen op onverwachte situaties en altijd de 'actiemodus' aan. Je pakt door en bent duidelijk met een glimlach en een 'tot-hier-en-niet-verder-mentaliteit'. Jij ziet en hoort wat anderen niet opmerken. Daarbovenop heb jij voor deze vacature:

 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring
 • Het diploma beveiliger 2
 • Het diploma coördinator 3 (dit is een pré)
 • Een flexibele instelling en bent bereid om op wisselende tijden te werken (dag, nacht, weekend en feestdagen)
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Werkervaring op de luchthaven Schiphol (dit is een pré)
 • De mogelijkheid om te allen tijde (dus ook 's nachts) de luchthaven zelfstandig te kunnen bereiken met eigen vervoer of het openbaar vervoer;
 • Een reisafstand vanaf jouw woonadres tot de luchthaven Schiphol van maximaal 50 km;
 • De afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland gewoond

Dit krijg jij van ons

Securitas heeft jou als Beveiliger ontzettend veel te bieden. Kijken we alleen al naar de arbeidsvoorwaarden, dan is dat op basis van fulltime :

 • Betaling volgens CAO Particuliere Beveiliging
 • € 2,50 per uur Schiphol toeslag, bovenop het bruto uurloon
 • Onregelmatigheidstoeslag afhankelijk van jouw type dienst;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. Kies zelf uit meer dan 150 cursussen. Van leiderschap tot de Engelse taal;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Kortingsbonnen en promotiecodes voor diverse (web)winkels, hotels, pretparken enzovoorts.

Hier ga jij werken

Werken op luchthaven Schiphol biedt iedere dag weer nieuwe uitdagingen. Geen dag of dienst is hetzelfde. Van het helpen van passagiers en het veilig houden van de pieren tot aan controleren van toegangspassen bij bouwprojecten.

Solliciteren op deze functie

Enthousiast geworden van deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Zodra je op deze button klikt, start voor jou het sollicitatieproces. Je krijgt een test opgestuurd en wordt 50 minuten lang uitgedaagd met filmpjes, testen en vragen.

Goed om te weten: voordat je jouw arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd ontvangt, wordt er altijd een screening bij de Koninklijke Marechaussee en AIVD uitgevoerd. Deze screening duurt 6 tot 8 weken en voor een positieve uitslag is het vereist dat je niet eerder in aanraking geweest met politie of justitie. Ook sta je de afgelopen 8 jaar ingeschreven op een woonadres bij een gemeente in Nederland.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Beveiliging
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieSchiphol, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsecuritas.nl/vacatures/teamleider-meldkamer-schiphol-schiphol-d8a965c6-b219-4c60-8d3f-b0b28723f179

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.