Authority Officer Schiphol 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Authority Officer Schiphol 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Facilitair

Horeca Hospitality Kantoor
 • Werken op kantoor
Logistiek cargo
 • Werken in de cargo
Logistiek vluchtafhandeling Retail Techniek

Authority Officer

Overig • Terminalgebouw • Overig

Copy Link

Authority Officer Solliciteer bij de werkgever

Nice to know (you)

 • Midden in de operatie, dat is waar je staat en wilt staan als Authority Officer. Dichtbij de medewerkers en passagiers ben jij de vakspecialist, de gastheer/-vrouw, de handhaver én hulpverlener.
 • Benieuwd naar de collega's die werkzaam zijn als Authority Officer? Bekijk dan deze video: https://youtu.be/Xk6kwDFpEhg
 • Van reiziger tot medewerker: we vinden het erg belangrijk dat iedereen zich op Schiphol veilig, gewaardeerd en welkom voelt.

Als Authority Officer ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor toezicht houden op en handhaven van de veiligheid en wet- en regelgeving. Je corrigeert ongewenst gedrag en sanctioneert binnen de kaders bij afwijkingen. Hoe jij hiervoor zorgt? De collega's binnen de afdeling Schiphol Airport Authority handelen volgens deze kernwaarden: in contact, betrouwbaar, zichtbaar en begrenzend. We zijn op zoek naar collega's die zich hierin herkennen en deze waarden willen nastreven in hun werk. Jouw talenten zet jij in bij het:

 • Het uitvoeren van inspecties en kwaliteitsrondes binnen jouw deelgebied. Complexe of spoedeisende verstoringen meld en rapporteer jij, waarin je ook een adviserende rol richting Airport Control hebt.
 • Toezicht houden op en handhaven van de Schipholregels en (luchtvaart)wet- en regelgeving voor iedereen die jouw verantwoordelijke deelgebied (Landside, Terminal, Airside of Bagage) betreedt.
 • Het assisteren bij calamiteiten, BHV-inzetten en verstoorde bedrijfsvoering. Met regelmaat ben je een van de eerste Schipholmedewerkers ter plaatse bij incidenten of ongevallen. Je houdt je hoofd koel en biedt ter plaatse de eerste noodzakelijke hulp. Dit kan medische hulp zijn, waarbij je als BHV'er optreedt of het veilig stellen en afzetten van plaats incident, zodat hulpdiensten makkelijk het gebied kunnen betreden.

Afhankelijk van het deelgebied waar jij komt te werken, start je in een opleidingstraject van minimaal 3 tot 8 maanden. Tijdens deze periode start je in aanloopschaal 7.

Als Authority Officer landzijde dien je de opleiding tot BOA af te ronden, dit is een vereiste voor het zelfstandig uitvoeren van de functie.

Een gezonde fysieke gesteldheid is voor deze functie van groot belang. Daarnaast betreft dit een functie in volcontinu dienst, dat betekent vroege, late en nachtdiensten 24/7.

You've got this

Schiphol verbindt jouw wereld. Met de beste mensen maken we reizen veilig en verantwoord. Jij draagt hieraan bij doordat je de rust weet te behouden. Ook als de druk het hoogst is. Ook ben jij het talent dat soepel sterke banden met anderen opbouwt. Verder heb je voor deze functie:

 • Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding
 • Minimaal 2 jaar relevante en recente werkervaring in een vergelijkbare functie, waarin je inhoudelijk te maken hebt met handhaving van en/of toezicht houden op objecten, mensen en of eigendommen
 • Een rijbewijs B
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Herken jij jezelf als stressbestendig, oplossingsgericht en sociaal wendbaar

You get this

 • € 3527 tot € 4550 bruto per maand (Schaal 8).
 • Een 13e maand.
 • 7% reservediensttoeslag (van de uitbetaalde roostertoeslag).
 • Onregelmatigheidstoeslag.
 • Ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget, voor onder andere opleiding, coaching, sporten en verlof.

Dit zijn nog maar een aantal van onze arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie (op basis van een 36-urige werkweek). Schiphol Group heeft jou nog meer te bieden. Ga voor het totale overzicht van alle arbeidsvoorwaarden naar Arbeidsvoorwaarden - Werken bij Schiphol Group.

Wat zijn jouw talenten? Welke dromen heb jij? Wat is jouw verhaal? We zijn benieuwd naar jou en nodigen je graag uit om te solliciteren. Solliciteren kan door jouw motivatie en cv met ons te delen via de sollicitatiebutton hieronder.

 • Jouw sollicitatie naar deze functie van Authority Officer ontvangen we graag vóór 17 mei 2024.
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stel deze aan Inge van Rijn, Recruitment Business Partner via of
 • Een assessment maakt deel uit van het proces. Na positieve afronding van het assessment zullen we een aantal praktische zaken uitvragen middels een Microsoft Forms formulier.
 • Voor meer informatie over solliciteren bij Schiphol Group: Sollicitatieproces - Werken bij Schiphol Group.
 • Voor de veiligheid van onze reizigers en collega's maakt een veiligheidsonderzoek altijd deel uit van het proces. Voor indiensttreding dient een Verklaring Geen Bezwaar (VGB) te worden overgelegd.
 • Op woensdagavond 8 mei organiseren we een wervingsavond waarin we alles vertellen over de afdeling Schiphol Airport Authority, de verschillende deelgebieden en de rol van authority officer. Aanmelden kan via deze link: https://careers.schipholgroup.com/functies/authority-officer
 • De selectiedagen vinden plaats op 21, 23, 27, 28 en 30 mei. We vragen je hier rekening mee te houden in jouw agenda.

About Schiphol Group

Met 3.000 trotse collega's zetten we een extra stap om Nederland zo goed mogelijk te verbinden met de rest van de wereld. Vernieuwen, veiligheid en samenwerken staan daarbij voorop. Samen geven we meer betekenis aan reizen en leveren een bijdrage aan economie en maatschappij. Al meer dan 100 jaar. In Nederland en daarbuiten. Wist je trouwens dat:

… Schiphol Group eigenaar en exploitant is van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport? We hebben ook een meerderheidsbelang in Eindhoven Airport.

... er in totaal 61,7 miljoen reizigers van of naar Schiphol Airport afreisden in 2023?

Nog vragen over deze vacature?

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Kom werken in de magie van Schiphol Group

Schiphol. Een unieke werkplek waar altijd iets gebeurt. Als een 'city that never sleeps'. Altijd mensen in beweging en verbinding. Reizigers, collega's, security, schoonmakers en medewerkers van horeca en winkels. Een wereld die 24/7 doordraait.
Daar speel jij dagelijks een belangrijke rol bij Schiphol Group. Een rol met betekenis en impact. Een rol waarin je écht verschil maakt. Een rol waar je trots op kunt zijn.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]3527 – 4550
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieSchiphol, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkopschiphol.nl/vacatures/overig/authority-officer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.