HR Adviseur (Primair Onderwijs) Kibeo 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. HR Adviseur (Primair Onderwijs) Kibeo 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Werken Bij Kibeo

HR adviseur (primair onderwijs)

Servicekantoor Goes

20

Goes

Solliciteer

Werk je al bij Kibeo?

Leuk dat je solliciteert! Werk je al bij Kibeo? Solliciteer dan via Insite. Wij hebben al wat gegevens voor je ingevuld.

Je werkt het beleid uit in plannen op jouw vakgebied.

Je werkt voor het primair onderwijs.

Je vindt het belangrijk om een prettige werkomgeving te creëren.


Als ervaren en proactieve HR adviseur vind je het leuk om voor én met mensen te werken. Je bent gedreven om een verschil te maken binnen een dynamische organisatie.

Over de functie


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van HR-gerelateerde zaken en geef je de directie en het management van Omnis advies. Je werkt nauw samen met de medewerkers op de werkvloer om een prettige en productieve werkomgeving te creëren.

Een van je taken is het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid op tactisch niveau. Je levert input aan beleidsontwikkeling en geeft vorm aan het HR-beleid. Als aanspreekpunt op het gebied van verzuim heb je kennis van de WVP en weet je alles van de bovenwettelijke regels rondom langdurig ziek zijn. Je werkt mee aan de implementatie van RIE-Arbo.

Je hebt een proactieve houding en neemt zelf de regie. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je voelt feilloos aan wanneer je moet overschakelen van een ondersteunende naar een adviserende rol. Je schrijft regelmatig beleidsnotities aan de directie en het management.

Daarnaast verricht je operationele en uitvoerende werkzaamheden voor de personeels- en salarisadministratie en het personeelsinformatiesysteem, AFAS. Je bent hiervan key-user.

Je bent bekend met cijfermatige analyses en bent goed in het interpreteren van deze gegevens binnen de HR-context. Je kunt goed met Excel overweg en maakt rapportages over zaken zoals personeelskosten en loonkosten per fte. Je levert input aan voor de begroting.

Over Kibeo & Omnis Kindcentra


Kibeo en Omnis werken nauw samen. Bij Kibeo en Omnis leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten kinderen van 0 t/m 12 jaar elkaar onder één dak. Hier werkt heel het team vanuit één visie. Voor de kinderen betekent dit dat er een vloeiende overgang is tussen opvang en onderwijs en dat er een breed aanbod is.

Omnis is een openbare scholenkoepel met 6 kindcentra in de gemeente Borsele. Omnis staat voor onderwijsvernieuwing en gepersonaliseerd leren. Het Motto van Omnis is: Samen wijzer. We betrekken ouders en kinderen bij de kwaliteit van opvang en onderwijs.

Kibeo biedt kinderen de kans om zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Het doel van Kibeo? Kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen. Als medewerker van Kibeo en Omnis draag je bij aan de samenleving van nu en die van de toekomst.

Over het Servicekantoor


Kibeo heeft meerdere servicekantoren; drie in Goes (ZL) en één in Dordrecht (ZH). Werken op het Servicekantoor betekent dat je de collega's op de vestigingen ondersteunt en ervoor zorgt dat het werk op de groep op rolletjes loopt.

Je bent de contactpersoon voor Omnis met twee directeuren, 6 scholen met elk een locatieleider, 45 medewerkers en diverse andere stakeholders.

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo-diploma HRM
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als HR adviseur
 • Kennis van de cao primair onderwijs is een pré
 • Kennis van Afas is een pré
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen, schrijven en implementeren van HR-beleid
 • Je bent een proactieve en creatieve adviseur
 • Je kan goed schakelen tussen werkzaamheden op operationeel en op tactisch niveau
 • Je kunt goed tegen feedback en staat stevig in je schoenen als adviseur

Dit krijg je van ons

 • Een salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 3.332 en € 4.991 bruto per maand (schaal 9 of 10) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een 1-jarig contract en bij goed functioneren volgt zo snel mogelijk een vaste aanstelling
 • Een baan waar je blij van wordt;
 • Een vooruitstrevende organisatie; altijd op zoek naar verbetering;
 • Ruimte voor persoonlijke inbreng;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen;
 • Reiskostenvergoeding, tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering;
 • Eindejaarsuitkering en tussendoor leuke presentjes!

Interesse?


Denk je dat deze functie goed bij jou past, maar wil je meer informatie? Neem op 15 mei tussen 8.00 en 16.00 uur contact op met Demi Verstelle, coördinator personeels- en salarisadministratie, telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3332 – 4991
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGoes, Zeeland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkibeo.nl/vacatures/hr-adviseur-primair-onderwijs-1082/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.