Commercieel Manager Kantoren Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Commercieel Manager Kantoren Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Commercieel manager kantoren

 • Utrecht , Utrecht
Vastgoed Projectontwikkeling

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Wil jij horen bij een winnend team en voel jij je thuis in een commercieel gedreven organisatie? Kom dan werken als commercieel manager kantoren bij Dura Vermeer Vastgoed in Utrecht!


Dit wordt jouw baan
Dura Vermeer Vastgoed gaat zich meer op kantoorontwikkeling richten en past haar organisatie hierop aan, hierdoor zijn er nieuwe functies ontstaan. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een commercieel manager in het focusgebied kantoren. Als commercieel manager kantoren ben je verantwoordelijk voor het vinden van potentiële klanten in het hele land. Samen met het team gaan we aankomende tijd onze commerciële slagkracht vergroten en daarmee het aantal kwalitatieve leads. Dit doen we door het versterken van de positionering, de organisatie en het uitbouwen van het relevante netwerk. Het pro-actief aan huurders, beleggers en gebouweigenaren/ grondeigenaren aanbieden van sterke ontwikkelconcepten is een belangrijke basis. Leads vertalen we succesvol in concrete aanbiedingen, waardoor we ieder jaar minstens 2 nieuwe projecten gaan verwerven. Als commercieel manager kantoren zie jij kansen liggen, zit jij vol met commerciële initiatieven en krijg jij energie van acquisitie. Je werkt in teamverband nauw samen met de directie en projectontwikkelaars van Dura Vermeer Vastgoed.
Je bent in staat om project overstijgende partnerships met investeerders op te zetten, waarbij investeerders zich committeren aan de ontwikkelconcepten en huurdersaanpak van Dura Vermeer Vastgoed. Je hebt een aantoonbare track record.


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn.

We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Tenslotte heeft Dura Vermeer hoge ambities op gebied van duurzaamheid. Alles wat we doen telt op naar nul uitstoot. Net Zero in 2050 en een halvering van onze CO2 uitstoot in 2030. Circulair bouwen en het creëren van een groene en gezonde leefomgeving zijn hierbij leidend. En daar draag jij jouw steentje aan bij.


Hier zit je op je plek

Dura Vermeer Vastgoed is een stabiel en vooruitstrevende ontwikkelaar van Commercieel Vastgoed in heel Nederland binnen de groep dat een continuïteit kent van 60 miljoen per jaar in omzet met een bovengemiddeld resultaat. Per jaar heeft Dura Vermeer Vastgoed 2/3 projecten in aanbouw. Wij richten ons op het ontwikkelen en transformeren van high end (multi tenant) kantoorlocaties van >10.000 m2 BVO voor gebruikers van >500m2 VVO. En wij richten ons op het ontwikkelen van multi-tenant lab omgevingen van >10.000m2 BVO voor gebruikers van >500m2 VVO.

Vereisten

Dit breng jij mee

 • HBO / WO niveau
 • Sterk netwerk bij makelaars, adviseurs, huurders en/of beleggers
 • Aantoonbare ervaring in huur-en of beleggingstransacties
 • Passie voor commercie én ontwikkelen/bouwen
 • Je hebt 5 a 10 jaar ervaring, bij voorkeur opgedaan bij een ontwikkelaar, belegger, makelaar of adviseur.
 • Jij voelt je thuis in een omgeving die gekenmerkt wordt door ondernemerschap, creativiteit

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een (elektrische) leaseauto of mobiliteitsbudget.
 • Een gloednieuwe (elektrische) fiets dankzij ons lease-a-bike fietsplan.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/commercieel-manager-kantoren

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.