Programmamanager Parnassia 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Programmamanager Parnassia 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Over ons

 • Over Parnassia Groep
  • Collega's over Parnassia Groep

Programmamanager ONF

Parnassia Groep zoekt, voor de Professionele Diensten, in Den Haag een programmamanager.

Vind jij het een uitdaging om te werken aan het project Functiehuis, waarbij het werk varieert van functies beschrijven en indelen met het FWG-systeem, tot projectleiderschap van het Functiehuis en alles wat ermee samenhangt op het gebied van functiewaardering/HR? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Je werkt zelfstandig bij het voorbereiden, leiden en uitvoeren van het project Functiehuis binnen de vastgestelde beleidslijnen. Je neem eigen initiatief bij het geven van advies inzake functiewaarderingsvraagstukken. Je bent volhardend in je advies naar directies en bestuurders en de hoeder van het Functiehuis en daarmee ook het eerste aanspreekpunt. Hierbij werk je samen met HR collega's van verschillende zorgbedrijven om de functiewaarderingsvraagstukken in een bredere HR/organisatiecontext te kunnen plaatsen. Want hoe werkt de arbeidsmarktkrapte door in het Functiehuis? Of hoe kan de inrichting van het Functiehuis bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Kortom, jij:

 • bent regiehouder op (de actualisatie van) het Functiehuis;
 • adviseert management, directies en bestuurders over Functiehuis -en inrichtingsvraagstukken;
 • doet onderzoek naar functies in de organisatie;
 • houdt functie-interviews, begeleid klankbordgroepen en stelt naar aanleiding daarvan de benodigde rapportages op;
 • levert een bijdrage aan het opstellen van functiebeschrijvingen en het indelen van functies in het FWG systeem;
 • biedt expertise aan HR adviseurs en leidinggevenden.

Hoe kan jouw werkdag eruitzien?
Je begint je dag bij ons op ons kantoor in Den Haag of vanuit huis. Op kantoor zoek je een flexplek, kletst even bij met je collega's, waarna je de laatste hand legt aan een functiebeschrijving voor een klankbordsessie die je binnenkort hebt samen met HR collega's en de functiehouders. Je leest dit nog één keer kritisch door, want je levert graag kwaliteit, en mailt het naar de leden van de klankbordgroep. Nadat de klankbordsessie is geweest werk je alles uit en bespreekt dit na met je HR collega's en past waar nodig de functiebeschrijving aan. Zo, die staat klaar om in te delen met FWG 3.0. Vervolgens neem je de planning met de leden van de projectgroep door en plant de nieuw te beschrijven functies in en stemt af met het projectteam. Als laatste die dag heb je nog een overleg met een leidinggevende en HR adviseur over een bezwaar dat is ingediend waarin ze graag je advies willen.

Dit ben jij

Zoals je leest is je werk heel afwisselend en worden er ook uiteenlopende competenties van je gevraagd. Zoals gedetailleerd en nauwkeurig analyseren, plannen en organiseren, procesbegeleiding (brainstormen), contacten op diverse niveaus en inventiviteit. Deze afwisseling, zowel qua inhoud als in aanpak, is precies wat het werk zo leuk maakt! Verder vragen we:

 • je beschikt over tact en overtuigingskracht en bent in staat om tegengestelde belangen te overbruggen.
 • een afgeronde HBO opleiding, in de richting van HR;
 • kennis van en ervaring met HR processen met name met betrekking tot functiewaardering en Functiehuis;
 • affiniteit met taal.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
Het betreft een functie voor 20 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3076,- en maximaal € 4785,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

De Professionele Diensten is één van de ondersteunende bedrijfsonderdelen van Parnassia Groep . Het levert een breed scala aan ondersteunende diensten op het gebied van IT, HR, kwaliteit, financiën, administratie en (bedrijfs)informatie.

Interesse?

Neem dan contact op met , 's en Ontwikkeling, via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]3076 – 4785
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijparnassiagroep.nl/ad/programmamanager-onf/wzzyhr/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.