HR Support Officer KPMG 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. HR Support Officer KPMG 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

KPMG & Me

 • Discover life at KPMG

  But what does it truly mean to work at KPMG? Get inspired by stories, videos, and blogs from colleagues

HR Support Officer

Sluit je aan bij de KPMG Technologie afdeling en werk samen met 500 professionals aan groei en ontwikkeling in HR. Jouw inzet heeft directe invloed op het teamwelzijn en de bedrijfsvooruitgang. Word lid van ons team en draag bij aan een omgeving die innovatie, efficiëntie en een praktische HR-aanpak bevordert. Solliciteer nu!

HR

Business Services

Professional (3+)

Amstelveen

To vacancy overview

URL copied

Your challenges

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor verschillende aspecten van HR, waaronder het onboarden en goed laten integreren van nieuw talent, het ondersteunen van mobiliteit en ontwikkeling en het verbeteren van verbindingen en naleving. Dit omvat:

 • Coördinatie met het recruitment team voor efficiënte invulling van vacatures en het bijwonen van sollicitatiegesprekken.
 • Toezicht houden op de voorbereiding van business cases en zorgen voor een warm welkom en een soepele integratie van nieuwe medewerkers.
 • Monitoren van afwezigheid, beheren van verlof en onderhouden van contact met de HR Health afdeling.
 • Opzetten van gestructureerde HR-meetings, ondersteunen van ontwikkelingscycli en ondersteunen van de development managers.
 • Beantwoorden van HR-gerelateerde vragen, analyseren van het maandelijkse HR-dashboard en samenstellen van de HR-nieuwsbrief.
 • Samenwerken met de COO Technology om operaties op elkaar af te stemmen en leidinggeven aan de naleving en procesverbeteringen.

This is what you bring

Met een hbo diploma op zak en minstens 4 jaar ervaring zoek je een nieuwe uitdaging die jouw vaardigheden en ervaring complimenteert. Je beheerst daarnaast de Nederlandse en Engels taal , zowel mondeling als schriftelijk en je expertise in Excel, PowerPoint en andere relevante software verrijkt jouw profiel binnen HR - en wellicht Technologie.

Je zult gedijen in onze dynamische omgeving als je:

 • Procesgericht bent, en je goed kan navigeren binnen HR-agenda en de Development Manager vergaderingen.
 • Een voortreffelijke communicator bent, met het vermogen om jouw collega's te coachen, te begeleiden en te verbinden door middel van betekenisvolle vragen.
 • Kennis hebt van het toepassen van HR-beleid op gebieden zoals gezondheid, juridische zaken, compensatie, ontwikkeling en wellicht wat werving.
 • Vaardig bent in systemen zoals SuccessFactors, verder dan alleen Excel en PowerPoint, waarbij je technologie gebruikt om HR-functies te stroomlijnen en compliance te waarborgen.
 • Scherpzinnig bent, in staat om HR-problemen vroegtijdig te signaleren via casushistorie, trends en actuele gebeurtenissen.
 • Een praktisch ingestelde teamspeler bent, klaar om uitdagingen aan te pakken met een pragmatische aanpak en een focus op het bevorderen van een positieve werkomgeving en organisatorisch succes.
* These criteria are an indication of the profile we are looking for. Research shows that male candidates often apply when they see a 60% match with the profile, while women only apply when they see a 100% match.

What will you do in this position?

Als HR-support officer bij KPMG bevind je je in het hart van onze organisatie, waar je een unieke kans hebt om onze werkplek te verbeteren en het professionele leven van onze werknemers te verrijken.
Je bent de vertrouwde schakel tussen onze HR-afdeling en het Technology team, waarbij je niet alleen operationele taken uitvoert, maar ook ondersteuning biedt aan elk individu dat KPMG buitengewoon maakt. In deze rol ondersteun je niet alleen de HR-manager, HR-partner en het Technology Management Team bij operationele efficiëntie; je bent ook het eerste aanspreekpunt voor development managers en werknemers, waarbij je begeleiding en ondersteuning biedt voor alle HR-gerelateerde vragen. Jouw expertise en empathie zijn essentieel voor het bevorderen van een positieve en ondersteunende werkcultuur.
Stap bovendien in de wereld van onze Technologie afdeling, die vier gemeenschappen omvat: Platforms, Digital Advisory, Data & Analytics en Cyber & Privacy. Als lid van een team van meer dan 500 gedreven professionals, lever je een bijdrage aan een omgeving die draait om groei op onze strategische gebieden, persoonlijke ontwikkeling en teamwelzijn. Jouw werk in deze inclusieve en dynamische omgeving zal direct bijdragen aan de ontwikkeling van onze professionals, waarmee je een bevredigende loopbaan voor onze werknemers mogelijk maakt.

This is what we offer

 • Een salaris tussen 2.700-4.000 euro bruto, winstuitkering, een vaste onkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om extra dagen te kopen of je vakantiedagen te verkopen.
 • Een volledig ingerichte thuiswerkplek.
 • Een reiskostenvergoeding (kilometervergoeding of openbaar vervoer kaart).
 • Een laptop en iPhone die je ook privé mag gebruiken.
 • Pensioenopbouw zonder verplichte persoonlijke bijdrage.
 • Een uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Aandacht voor vitaliteit! Korting op een sportschool bij jou in de buurt of op ons kantoor in Amstelveen en toegang tot coaching, gezondheids- en vitaliteitprogramma.
 • 'Together' is een van onze kernwaarden. Dus je kunt rekenen op verschillende sociale activiteiten, zoals team evenementen, borrels met collega's en evenementen met al je KPMG collega's.

Motivation

Interested?Let'sLet's meet

© 2024 KPMG N.V., a limited liability company and member of the KPMG network of independent firms affiliated with KPMG International Limited, an English entity.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Manager
Indicatie salaris (min – max]2700 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieAmstelveen, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkpmg.nl/en/vacancy/hr-support-officer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.