Adviseur Roosterplanning Erasmus MC 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Adviseur Roosterplanning Erasmus MC 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat bieden wij je?

   • Waarom het Erasmus MC?
   • Wat bieden wij je?

Roosterplanning is een vak, til jij dit naar een hoger niveau? Geef als adviseur roosterplanning met jouw handelen een positief effect aan alle processen rondom het roosteren en plannen. En maak echt impact in het Erasmus MC!

 • Management en advies

Als adviseur roosterplanning adviseer je het management, de individuele leidinggevende en roosteraars over wet- en regelgeving (arbeidstijdenwet), CAO en beleid met betrekking tot het roosterplanning proces. Je weet naadloos de verbinding te leggen tussen de verschillende stakeholders en weet hun behoeften op de juiste manier te vertalen naar de mogelijkheden binnen de systemen. Denk hierbij aan de HR-collega's, gebruikers van het roosterplanning systeem OWS, integraal capaciteitsmanagement, technisch beheer en de leverancier van de rooster applicatie (Ortec). Ook:

 • Lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het roosterplanning proces binnen het Erasmus MC op zowel beleidsmatig, procesmatig en functioneel niveau en bent mede verantwoordelijk om een en ander in concrete planvorming om te zetten. Daarbij is het belangrijk dat je op een afdelings- en organisatie overstijgende manier kan kijken naar de context en inhoud van roosterplanning vraagstukken.
 • Is de dynamiek rondom het proces van rooster planning groot. Denk hierbij aan een goede werk-privé balans in het kader van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit voor onze medewerkers. Maar ook aan een juiste beddencapaciteit. Om hier zorg voor te kunnen dragen adviseer je welke modules van ons roosterplanning systeem maximaal ter ondersteuning ingezet kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld de implementatie van de modules teamroosteren of werkplek planning.

Daarnaast draag je bij aan projecten om het proces rondom roosteren en plannen steeds meer op de kaart te zetten. Met het inzetten van jouw kennis en kunde kan je het vak rondom rooster planning naar een hoger niveau tillen.

Human Resources bestaat uit de afdelingen Beleid en Specialistisch Advies, HR-Support, HR-advies, Arbo, Vitaliteit en Mobiliteit en HR-bedrijfsvoering. Het team Informatiemanagement OWS waarin je komt te werken, valt onder HR-bedrijfsvoering en bestaat uit 1 informatiemanager HR-systemen, 2 adviseurs roosterplanning, 1 functioneel beheerder en 2 servicedesk medewerkers.
Samen met het team bouw je aan een klantgerichte en gewaardeerde dienstverlening binnen Human Resources.

Als adviseur roosterplanning werk je graag samen, toon je inititatief en werk je resultaat- en klantgericht. Je beschikt over overtuigingskracht en je bent communicatief vaardig, analytisch en stressbestendig. Ook ben je organisatiesensitief en weet je je eigen werkzaamheden goed te plannen en te organiseren.
Verder herken je jezelf hierin:

 • Je beschikt over een hbo- werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als adviseur op het terrein van capaciteits- en roosterplanning vraagstukken.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met OWS of kennis van andere rooster- en plansystemen en bereid je OWS eigen te maken.

We worden blij als je ook dit meeneemt:

 • Kennis van de cao UMC en de arbeidstijdenwet.
 • Je bent in staat om je visie, ideeën en oplossingen op een proactieve en positieve manier te communiceren en deze helder te presenteren. Bij alles wat je doet kijk je verder dan het dagelijks reilen en zeilen en ben je dus in staat om toekomstgericht oplossingen aan te dragen.
 • Je hebt concrete ervaring in projectmatig werken; van initialisatie tot en met uitrol in complexe grote (zorg)organisaties.
 • Je hebt specifieke kennis van het proces rondom roosterplanning.
 • Je hebt beeld bij integraal capaciteitsmanagement en begrijpt het proces van personele capaciteit en afstemming in de zorgketen.

Wat bieden wij

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.655,- en € 5.010,- (schaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Je kunt zowel fulltime als parttime (32 uur) werken. Samen bespreken we jouw inzetbaarheid op de afdeling. Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk.
 • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk, net als 4x9 uur werken.
 • Een 13e maand die we in november uitkeren en reiskostenvergoeding.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij betalen 70% van je pensioenpremie waardoor je netto salaris hoger uitvalt dan je misschien denkt.
 • Sportfaciliteiten in het Erasmus MC. En heb je een lekke band? Onze fietsenmaker repareert deze graag.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Solliciteren is zo gedaan via de sollicitatiebutton.
Inhoudelijke vragen over de vacature? Frans Luiten, adviseur roosterplanning, beantwoordt deze met plezier via of stuur een WhatsApp .
Deze vacature staat zowel intern als extern uit. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Het begint met doen

Solliciteren? Het begint met doen

1

Solliciteren

Stap 1 - Solliciteren

Enthousiast over deze functie en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op deze vacature. Onze recruiter stuurt je direct een ontvangstbevestiging.

2

Selectie

Stap 2 - Selectie

We laten je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

3

Je bent uitgenodigd voor een gesprek, mooi! In dit eerste gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of we bij elkaar passen. Ook kun jij een goed beeld vormen van de functie, de afdeling en het Erasmus MC. Als het gesprek positief verloopt, volgt er vaak nog een tweede gesprek.

Je bent aangenomen. Je toekomstige leidinggevende bespreekt het salaris en het dienstverband met je. Ook krijg je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.

Aan de slag

Stap 5 - Aan de slag

Het is zover: je eerste werkdag! Leuk dat je bij ons aan de slag gaat. Je wordt ontvangen door je nieuwe afdeling en krijgt daar alle informatie die je nodig hebt. Heel veel werkplezier bij het Erasmus MC!


Werken aan beter worden is doelen stellen

In het Erasmus MC heb je te maken met vele uitdagingen. Hoe zorg je dat de strategische keuzes worden uitgevoerd? Hoe laat je mensen meer samenwerken? Hoe vind je de balans tussen het belang van je eigen eenheid en het grotere geheel? Het Erasmus MC is een continu veranderende en veeleisende omgeving, waar effectief leiderschap en deskundig advies voorwaarden zijn om alle ambities te halen.

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen: in zorg, onderwijs en onderzoek

Wij zijn geworteld in Rotterdam en werken in een prachtige state-of-the-art omgeving. Met toewijding en passie werken we aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Dit bereiken we met een verscheidenheid aan talent en kennis. We hechten aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen er mag zijn.

Solliciteer voor Adviseur roosterplanning

Vragen over werken bij Erasmus MC?

Neem contact op met ons team Recruitment.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRoostermaker
Indicatie salaris (min – max]3655 – 5010
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijerasmusmc.nl/vacature/98901/adviseur-roosterplanning-20.10.24.sb3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.