Senior Projectmanager Amsterdam UMC 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Senior Projectmanager Amsterdam UMC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Menu

Carrière bij Amsterdam UMC

NL EN

 • Vacatures
 • Vakgebieden
 • Onze organisatie
  • Onze gedragscode
  • Diversiteit en Inclusie
  • Ons Flexbureau
  • Passen wij bij elkaar, doe de test
 • Onze mensen

Copy Link

Werken bij Amsterdam UMC

Senior projectmanager KEEPCARING -Horizon EU

Copy Link

 • Aantal uur: 28 uur per week
 • Werklocatie: Beide locaties Amsterdam UMC
 • Contractvorm: bepaalde tijd
 • Salaris: € 3.493 - € 5.504
 • Reageer tot en met: 26 mei 2024

Wat ga je doen?

Je werkt in je rol als KEEPCARING Projectmanager nauw samen met de Consortiumleider, om het programma op een goede wijze uit te werken en neer te zetten. Daarbij ondersteun je waar mogelijk alle Consortiumpartners om het project binnen gestelde termijn, voorwaarden en doelen tot een succesvolle afronding te brengen. Intern stem je regelmatig af met de financiële projectcontroller, met Grant Support en waar nodig ook met andere partijen/belanghebbenden.

Samen met de Consortiumleider zorg je dat de projectdoelstellingen van KEEPCARING binnen de gestelde randvoorwaarden van kwaliteit, tijd, organisatie, communicatie en kosten worden bereikt. Je denkt daarbij actief en op inhoud mee met de Clinical Trials zoals opgenomen in het KEEPCARING Programma, en bewaakt mede de projectplanning - en voortgang. Je ondersteunt het netwerk van de binnen- en buitenlandse promovendi verbonden aan deze Clinical Trials, en waar nodig en passend ook de Governing Principal Investigators / Work Package Leaders.

Daarbij waak je voor een goede afstemming en sfeer. Je draagt zorg voor de voorbereiding en een nette verslaglegging van de online en fysieke vergaderingen in binnen- en buitenland, en je organiseert de programma meetings en workshops. Ook bereid je de verslaglegging binnen de gestelde rapportage termijnen voor richting de EU, dit ter ondersteuning van de Consortiumleider.

Naast je taken voor KEEPCARING ben je bereid en vind je het leuk om de Digital Health onderzoeksgroep van de Consortiumleider -hoogleraar Digital Health- en de Consortium leider in bredere zin te ondersteunen, en je helpt bij schrijven en indienen van passende vervolg (subsidie-) aanvragen. Daarbij is veel ruimte voor je eigen ambities en inzichten, mits passend bij deze onderzoekslijn.

Kortom, een heel veelzijdige functie waarmee je actief bijdraagt aan de maatschappelijke impact van het KEEPCARING programma, en daarmee aan de zorg voor ons allemaal!

Vragen over deze functie?

Dewi Henneman Recruitment adviseur

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Wat neem je mee?

Jij bent als projectmanager een echte team-player. Je bent in staat om mensen te betrekken, te enthousiasmeren en te coachen, en staat daarbij stevig in je schoenen. Je bent benaderbaar, betrouwbaar en je kunt onder (tijds-)druk werken. Je neemt sterke communicatieve vaardigheden mee, als ook een gezonde organisatiesensitiviteit en relativeringsvermogen. Je denkt analytisch, spreekt je makkelijk uit, en je bezit uitstekende vaardigheden in plannen en organiseren. Je wil je doelstellingen behalen en doet wat daarvoor nodig is. Dat pak je gestructureerd aan, met oog voor detail en verhoudingen. Je houdt ervan om te denken in oplossingen, en wordt graag uitgedaagd.
Je beschikt over:

 • Universitair werk- en denkniveau. Je bent gepromoveerd, en bij voorkeur opgeleid binnen het Life Sciences en/of Health domein (geneeskunde, gezondheidswetenschappen, epidemiologie, medische informatica, technische geneeskunde, organisatiewetenschappen, bestuurskunde).
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het managen van grotere gesubsidieerde (NWO, ZonMw, Horizon 2020/Horizon Europe) projecten. Je bent bekend met samenwerking binnen consortia, in een relevante werkomgeving, bijvoorbeeld een universiteit.
 • Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden, bent vloeiend in Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, (Duits is een pré) en hebt affiniteit met het werken met mensen én techniek.
 • Je beschikt over een scherp analytisch vermogen, denkt oplossingsgericht en hebt financieel inzicht.
 • Je werkt secuur en bent in staat tot het voeren van een kloppende en tijdige projectadministratie in daarvoor bestaande portalen.
 • Je bent enthousiast over het werken in genoemde multidisciplinaire en dynamische setting.

Wat bieden we jou?

 • Een kans om in belangrijke mate aan een groot Europees samenwerkingsproject bij te dragen, in een metropool met een diverse en open cultuur en werken in een multiculturele samenleving.
 • Een vrolijke, ambitieuze en open werkomgeving (standplaats Amsterdam UMC locatie VUMC)
 • Je start met een jaarcontract voor 0.8 fte. Wij hebben de mogelijkheid aansluitend te verlengen voor maximaal 3 jaar.
 • Gedeeltelijk thuis werken (maximaal 0.2fte bij een voltijds dienstverband) behoort tot de mogelijkheden.
 • Inschaling in salarisschaal 10: €3493 tot maximaal €5504 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris .
 • Pensioen via BeFrank
 • Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, en een goede fietsregeling.

Je werkt nauw samen met prof. dr. drs. M.P. Schijven , hoogleraar ie, in het bijzonder Digital Health en de bij haar aangestelde promovendi. Je wordt aangemeld bij het Research Insititute Digital Health .

Natuurlijk werk je ook nauw samen met de andere Consortiumpartners, maar ook met de wetenschappelijke staf van de afdeling Heelkunde, de onderzoekers verenigd bij de Digital Health research groep van Amsterdam UMC, en onderzoekers verbonden aan de afdeling ie bij het Amsterdam UMC.

Consortium groep Amsterdam UMC

 • Prof. dr. drs. , en hoogleraar Digital Health (Consortium Leader and main PI)
 • Prof. dr. Anne Eskes, lector Patient- en Familieparticipatie in de klinische zorg (PI, Clinical Trial Leader)
 • Diverse promovendi

De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dat betekent dat er ruimte is voor een ieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit.

Wat kun je verwachten ?

Een baan in onze prachtige hoofdstad

Werken bij dé favoriete werkgever in de zorg (intermediair 2021)

Alle collega's hebben hetzelfde doel: bijdragen aan de zorg voor morgen

Er is ruimte voor ontplooiing, verdieping en verbreding van je kennis

Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en korting op producten en diensten voor jou regelt

Amsterdam UMC innoveert continu, dat vraagt om een flexibele instelling van iedereen

Twee grote locaties, goed voor je stappenteller!

Je hebt meer dan 19000 collega's die je niet allemaal persoonlijk zult leren kennen

Laten we kennis maken

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij, Professor MD PhD MHSc | Gastro-Intestinal Surgeon | Chair on Digital Health Principal Investigator (PI) and Principal Educator (PE) Amsterdam UMC via .

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dewi Henneman , Recruitment adviseur, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]5504 – 5504
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.amsterdamumc.org/nl/vacatures/research/senior-projectmanager-keepcaring--horizon-eu

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.