Zorgprofessionals Sensire 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Zorgprofessionals Sensire 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Sensire De Bloesem: een moderne werkplek voor zorgprofessionals

Sensire De Bloesem in Neede breidt uit en biedt vanaf september een thuis aan meer mensen met een zorgvraag in de regio. Om deze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar zorgprofessionals die hun expertise willen inzetten op het gebied van somatiek en dementie. De Bloesem biedt niet alleen een mooie woonplek voor onze bewoners, maar ook een moderne werkplek voor enthousiaste collega's.

Als zorgprofessional bij Sensire De Bloesem maak je deel uit van een hechte woongemeenschap waar het draait om het behoud van eigen regie en elkaar versterken. Samen met ons netwerk van zorgprofessionals en naasten van de bewoners, bieden we de zorg en ondersteuning die nodig is. Je werkt in een gemengde setting, waar bewoners met verschillende zorgindicaties bij elkaar wonen. Dit zorgt voor een fijne dynamiek en begrip voor elkaar.

Bij De Bloesem coachen we bewoners om zo veel mogelijk zelf te blijven doen wat ze kunnen en willen. Op die manier behouden ze hun zelfstandigheid en kunnen ze hun leven blijven leiden zoals ze dat gewend zijn.

Naast het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners, werk je bij De Bloesem samen met een betrokken team van collega's. Samen creëren we een warme en veilige omgeving voor onze bewoners, waarin we elkaar begrijpen, ondersteunen en een luisterend oor bieden. We vormen een hechte gemeenschap in het klein, waarin we samen met de bewoners en hun naasten zorgen voor een goede dagstructuur en een prettige leefomgeving.

Om deze groei en uitbreiding mogelijk te maken, zal De Bloesem een kleine renovatie ondergaan. Als zorgprofessional bij De Bloesem krijg je de kans om te werken in een moderne en inspirerende omgeving, waar je jouw expertise kunt inzetten en bijdragen aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Ben jij een zorgprofessional die graag werkt met mensen met een zorgvraag op het gebied van somatiek en dementie? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Sensire De Bloesem. Kijk op deze website en onderaan deze pagina voor onze vacatures.

Geschreven door: Sensire communicatie


Jij bent op zoek naar?

Aan de slag bij Sensire als?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieNeede, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsensire.nl/onze-verhalen/sensire-de-bloesem-een-moderne-werkplek-voor-zorgp/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.