Begeleiders Vereniging Paardrijden Gehandicapten Hoorn en Omstreken De Samenhang 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Begeleiders Vereniging Paardrijden Gehandicapten Hoorn en Omstreken De Samenhang 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Begeleiders

De Vereniging Paardrijden voor Gehandicapten 'De Samenhang' maakt, om onze ruiters met een beperking te kunnen laten paardrijden, gebruik van een groot aantal vrijwillige begeleiders. De ene ruiter heeft maar één begeleider nodig en een andere ruiter misschien twee. Ook bij de maatschappelijke stage is VPG De Samenhang een veelgevraagde stagelocatie.

Ook gaan er begeleiders mee naar wedstrijden, het Ruiterkamp en de Special Olympics. Naast dit alles organiseert VPG De Samenhang ieder jaar een gezellige BBQ en krijgt men rond Pasen en Sinterklaas een presentje.

Kortom, VPG De Samenhang is een gezellige vereniging. Wij zoeken daarom mensen die op de donderdagavond tussen 18:30 uur en 21:30 uur een uurtje willen helpen bij het begeleiden van onze ruiters, dit doen wij bij Stal Hoogwoud

Wil je meer informatie of wil je deel uit gaan maken van team VPG De Samenhang, neem dan contact op met: 06-410.680.33

Wil je het begeleiden bij het paardrijden doen voor de Maatschappelijke Stage, neem dan contact op met de stagecoördinator van je school.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieHoogwoud, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vpgdesamenhang.nl/index.php/begeleiders

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.