Support & Supply medewerker Luba Uitzendbureau Amstelveen 21-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Support & Supply medewerker Luba Uitzendbureau Amstelveen 21-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Over het werk

Bij jouw nieuwe werkgever begin je op de inkoopafdeling. Op de afdeling werk je nauw samen met de manager, je zal hier meer leren over de organisatie en de verschillende processen. Jij neemt de operationele inkoop op je en bent verantwoordelijk voor de materiaalbehoeftes, bestelspecificaties. minimale voorraadniveaus, economische bestelhoeveelheden en onderhandel je over prijzen en levertijden. Wanneer je alles onder de knie hebt, zal je doorstromen naar de afdeling support en supply waarbij je in een team de verkoopkantoren en klanten in de regio bedient. Je verzorgt het hele traject van product bepaling, offertes, orderverwerking, afstemming met de afdeling engineering tot aan productie, planning en verzending van de klantorders. 

Kortom, een dynamische rol waarin je met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en externe partijen schakelt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een wereldwijde leverancier van hoogwaardige componenten en technische systemen. De producten en systemen worden gebruikt in procesindustrieën over de gehele wereld. Ze hechten waarde aan samen slimmer werken, ontwikkeling en coaching, klantgericht zowel in-/ als extern in een open en veilige werkomgeving waarin je gewaardeerd wordt. Het draait om samenwerken, korte lijnen en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. De sfeer is informeel en ongedwongen en als het nodig is zet je samen met jouw toekomstige collega's de schouders eronder.

Wat wij bieden

  • Mogelijk tot hybride werk na je inwerktraject en flexibele werktijden;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Werken aan uitdagende projecten;
  • Werken in een informele cultuur. 

Wat wij vragen

  • Mbo werk-/ denkniveau en affiniteit met techniek;
  • Commercieel en communicatief vaardig;
  • Positief en enthousiast ingesteld;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSupply Chain Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)15 – 15
ContactgegevensAmstelveen@luba.nl , 206750614 https://www.luba.nl/vacature/klantenservice/support-supply-medewerker-in-weesp
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieAmstelveen, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.luba.nl/vacature/klantenservice/support-supply-medewerker-in-weesp

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.