Project Coördinator | Duurzame Energie | Utrecht Page Personnel 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Project Coördinator | Duurzame Energie | Utrecht Page Personnel 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Sluit je aan bij een organisatie die gepassioneerd is over het vormgeven van een groenere en duurzamere toekomst. Werk met baanbrekende technologie en geavanceerde oplossingen die het energielandschap revolutioneren.

Omschrijving

Als enthousiaste Project assitant neem je de leiding als primair aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten die een van onze uitzonderlijke producten hebben aangeschaft! Je duikt in de spannende wereld van klantinteractie en zorgt ervoor dat hun producten niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen en eisen overtreffen. Door regelmatige communicatie bouw je sterke relaties op, waarin vertrouwen en samenwerking centraal staan.

Je missie is om alle essentiële informatie van onze gewaardeerde klanten te verzamelen, waarbij je aandachtig luistert naar hun feedback over de producten. Met oog voor detail documenteer je deze waardevolle informatie op een georganiseerde en systematische manier, zodat er niets verloren gaat.

Maak je klaar voor boeiende projecten! Je zult gedetailleerde projectcases of -briefings voorbereiden voor elke klant, waarin je duidelijke specificaties, deadlines en eventuele specifieke instructies of verzoeken verwerkt. Als dirigent coördineer je met onze briljante ingenieurs om spannende bezoeken aan de locaties van onze klanten in te plannen. Gewapend met projectcases en informatie voorzie je de ingenieurs van alles wat ze nodig hebben voor hun avonturen op locatie.

Wanneer het ingenieursteam terugkomt van hun verkenningen, duik je enthousiast in hun rapporten, vol fascinerende inzichten. Met jouw scherpe oog zorg je ervoor dat de rapporten accuraat en volledig zijn en aansluiten bij de unieke eisen en verwachtingen van onze klanten. In geval van afwijkingen of problemen werk je snel samen met relevante teams of afdelingen om deze kwesties aan te pakken.

Daarnaast onderhoud je een vlotte communicatie en ben je een gids voor onze klanten, waarbij je regelmatig updates geeft over de voortgang van hun projecten. Je passie voor uitmuntendheid drijft je om eventuele belangrijke zorgen of problemen door te geven aan de juiste belanghebbenden, zodat er snel een oplossing kan worden geboden en de klanttevredenheid gewaarborgd blijft.

Als meester van de organisatie bewaak je zorgvuldig alle projectdocumentatie en zorg je ervoor dat deze accuraat en toegankelijk is voor toekomstig gebruik. Deze schat aan informatie zal je leiden bij het voortdurend zoeken naar mogelijkheden om ons projectbeheerproces te verbeteren. Je aanstekelijke enthousiasme zal je inspireren om efficiëntie te bevorderen en best practices te implementeren, waarmee we onze projecten naar nieuwe hoogten van succes kunnen brengen!

Maak je klaar om de opwinding van Projectbeheerder te omarmen en sluit je aan bij ons op deze boeiende reis van klanttevredenheid en continue verbetering!

Vacature eisen

 • De voorkeursuren zijn 32-40 uur, met flexibiliteit op basis van jouw voorkeur.
 • Uitstekende organisatorische en tijdsbeheersing vaardigheden, waardoor je taken kunt prioriteren en je werklast efficiënt kunt beheren.
 • Beheersing van productiviteitstools, waaronder de Microsoft Office Suite, maar met name Excel.
 • Scherp oog voor detail en toewijding aan nauwkeurigheid bij het beheren van administratieve taken.
 • Vaardigheid in het handhaven van vertrouwelijkheid en het omgaan met gevoelige informatie met professionaliteit en discretie.
 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden waarmee je effectief kunt samenwerken in een teamomgeving.
 • Proactief en zelfgemotiveerd, met een probleemoplossende mentaliteit die je aanspoort om oplossingen te vinden.
 • Mogelijkheid om multitasking uit te voeren en efficiënt te werken onder druk, om ervoor te zorgen dat het werk tijdig wordt voltooid.
 • Eerdere ervaring in de PV-zonne-energiesector is een voordeel.
 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, waardoor je duidelijk en beknopt kunt communiceren.

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3240 – 3780
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , 31307999042 http://www.pagepersonnel.nl
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy, Energie/Gas/Water
LocatieLopikerkapel, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.aplitrak.com/?adid=YXJ0YXJhZC43MDA1Ny41NzJAcGFnZW5sLmFwbGl0cmFrLmNvbQ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.