Secretaresse HVG Law 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Secretaresse HVG Law 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

HVG Law logo

Secretaresse

Op locatie

 • Eindhoven , Noord-Brabant , Nederland
Business services

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Zoek je een uitdagende functie als secretaresse? Wil je aan de slag bij een toonaangevend advocaten- en notariskantoor in het zuiden van Nederland? Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een secretaresse voor 32 uur per week. Neem snel een kijkje bij onze vacature en solliciteer meteen!

Als secretaresse bij HVG Law Eindhoven ben je een essentieel onderdeel van ons team. Je ondersteunt onze advocaten bij het uitvoeren van hun taken en draagt bij aan een soepele werking van ons kantoor.


Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Administratieve ondersteuning: Je bent verantwoordelijk voor het beheren van dossiers, het verzorgen van in- en uitgaande correspondentie en juridische documenten, het plannen van afspraken en vergaderingen. In samenwerking met de financiële administratie zorg je voor de facturatie van jouw team.
 • Efficiëntie en nauwkeurigheid: Het is van groot belang dat je secuur te werk gaat en oog hebt voor detail. Je zorgt ervoor dat alle documenten en dossiers correct en nauwkeurig worden opgeslagen in ons document management system.
 • Communicatie: Je fungeert als aanspreekpunt voor cliënten en zorgt voor een professionele en vriendelijke communicatie, zowel telefonisch als per e-mail.
 • Samenwerking: Je werkt nauw samen met advocaten en andere teamleden om ervoor te zorgen dat alle juridische processen efficiënt verlopen.

Welke kwaliteiten neem je mee als secretaresse?

 • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding.
 • Je hebt werkervaring als secretaresse.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.
 • Je beheerst volledig het Microsoft Office pakket.
 • Als secretaresse ben je een echte teamspeler, maar kun je ook prima zelfstandig je weg vinden. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je proactief en flexibel in je aanpak.

De kernwaarden waardering van mensen, open communicatie, professionaliteit, positieve instelling, samenwerking en ontplooiing van mensen en organisatie staan centraal bij het samenwerken in de realisatie van HVG Law's missie en visie. Deze kernwaarden verwachten wij terug te zien in de competenties en het gedrag van iedere HVG Law'er.


Onze werkomgeving

Met ruim 150 advocaten en (kandidaat-)notarissen behoort HVG Law tot de top van de advocatuur en het notariaat in Nederland. HVG Law biedt hoogwaardige juridische dienstverlening vanuit een brede en multidisciplinaire context. HVG Law opereert op nationale en internationale schaal met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht en onze Dutch Legal Desks (Donahue & Partners LLP) in de Verenigde Staten (New York, Chicago en San Francisco). We zijn onderdeel van het global EY Law netwerk en hiermee actief in meer dan 90 landen.

Een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur. Een hecht team waarmee hard wordt gewerkt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden.


Solliciteren

Ambieer jij een functie waarin geen dag hetzelfde is? Klik op 'Solliciteren' en laat je CV achter.

Neem contact op met /Kim de Blanken via (0)10 207 08 10 of via .

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Hieronder volgt in het kort nog eens de kennis en ervaring die we graag terugzien in je profiel.

Vereisten

 • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding.
 • Je hebt werkervaring als secretaresse.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.
 • Je beheerst volledig het Microsoft Office pakket.
 • Als secretaresse ben je een echte teamspeler, maar kun je ook prima zelfstandig je weg vinden. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je proactief en flexibel in je aanpak.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaresse
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhvglaw.nl/o/juridisch-secretaresse-eindhoven?candidate.cv=&candidate.name=&candidate.email=&candidate.phone=+31&candidate.photo=&candidate.coverLetterFile=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.