Monteur Laagspanning Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Monteur Laagspanning Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Monteur laagspanning en retour (LSR) Railinfra

 • Utrecht , Utrecht
Railinfra Uitvoering en Bouwplaatsmanagement

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Jouw ambitie

Met trots werken aan het spoor. Nederland mobiel houden door op een zo veilig mogelijke manier elektrotechnische installaties op te leveren of van onderhoud te voorzien. Dankzij jouw inzet rijden treinen op tijd, werken seinen zoals ze moeten en kunnen duizenden treinreizigers van A naar B komen. Zonder hinder. Dat is waar jij het als monteur laagspanning en retour (LSR) voor doet.


Dit wordt jouw baan

Monteur LSR? Als je start bij Dura Vermeer Railinfra begint het pas. Afhankelijk van je kennis en ervaring volg je een opleidingstraject waarin je jezelf kunt ontwikkelen binnen elektrotechniek. Je leert, terwijl je werkt. Kilometers spoor liggen in jouw handen. Die verantwoordelijkheid draag je met trots. Want als de techniek niet werkt, dan heeft Nederland er last van. Drukke spitsen, overvolle treinen: je moet er niet aan denken. Daarom zet jij je in bij het:

 • uitvoeren van de bouw van en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan laagspannings- en retourstroominstallaties;
 • controleren en doormeten van elektrotechnische elementen;
 • veilig werken: zowel voor jezelf als voor je collega's;
 • verbeteren van kwaliteit door kennis te delen;

Dit is je afdeling

Je werkt als monteur laagspannings- en retourstroominstallaties door heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland, en alles wat daartussen ligt. Afhankelijk van het project ga je met 2 of meer collega's op pad. Als dat ver van je woonplaats vandaan is, mogen overnachten jullie in een hotel, geheel op kosten van Dura Vermeer. Met veel mooie projecten in het verschiet waar jij Nederland een stuk mobieler gaat maken komen jouw kennis en kunde daarbij goed van pas. Verantwoordelijk zijn voor de laagspanningsinstallaties aan het spoor? Dan is de functie van monteur LSR de juiste keuze voor jou. Wellicht goed om te weten: bij deze functie horen geen piket- of storingsdiensten. Het werk zal voor een groot gedeelte overdag gaan plaatsvinden, maar ook altijd in overleg in de avond, nacht of weekend. Je hebt dus een mooie balans tussen je werk en privéleven.


Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Vereisten

Dit breng jij mee

Dag-, nacht- en weekenddiensten maken een belangrijk onderdeel uit van je werk. Je bent altijd stipt op tijd en kunt goed onder druk presteren, want ons werk moet namelijk binnen de afgesproken tijd klaar zijn. Wanneer je nog niet bezit bent van een certificaat Vakbekwaam Persoon (VP) dan gaan wij ervoor zorgdragen dat je deze zsm gaat behalen. Jouw hart gaat sneller kloppen van elektrotechniek. Installaties met alle stroomspanningen tussen 12v en 25Kv vindt je uitermate interessant. Nieuwe elektrotechnische projecten: ze zijn jou op het lijf geschreven. Met oog voor veiligheid werk je samen met je collega's aan de mooiste projecten overal in Nederland. Logisch dus dat samenwerken in je bloed zit, want alleen red je het namelijk niet. Bovendien vertrouw je op je technische kennis en weet je deze moeiteloos in de praktijk te brengen. Wat je verder nodig hebt als monteur laagspannings- en retourstroominstallaties is:

 • een mbo-diploma richting elektrotechniek, energietechniek of installatietechniek;
 • ervaring is niet vereist, maar wel mooi meegenomen: bijvoorbeeld als monteur elektrotechniek of energietechniek;
 • enige kennis van en nieuwsgierigheid naar energie- en/of elektrotechniek is een pre;
 • een rijbewijs;

Dit bieden wij jou

Dura Vermeer biedt je een werkomgeving vol humor, betrokkenheid en ambitie. Een plek waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en geven je als monteur energietechniek de kans om mee te bouwen aan Dura Vermeer Railinfra als nationale speler die oplossingen bedenkt en toepast in de railinfrastructuur. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij je ook nog (op fulltime basis):

 • een meer dan uitstekend salaris op basis van de cao Railinfrastructuur (RIS);
 • pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds;
 • alle faciliteiten om je werk goed te doen. Denk hierbij aan een werkbus en een mobiele telefoon, smartphone en een tablet van de zaak;
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 23 adv-dagen;
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof;
 • Een zeer goede beloning wanneer je de nachten of weekenden gaat werken;
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen;

Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via .of op

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Laagspanning
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/monteur-tractie-energievoorziening-railinfra-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.