Automonteur Volkswagen en Audi Volkswagen 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Automonteur Volkswagen en Audi Volkswagen 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Mijn vacatures

0 vacature(s)

Nieuw item

Automonteur Volkswagen en Audi

Werken met technisch hoog opgeleide collega's in een moderne (hoogvolt) werkplaats met eigen I-pad , ODIS testkast en waar je vanuit Pon (importeur) wordt opgeleid in de expert richting die bij jou past? Werken als automonteur bij een Automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt?

Zomaar een dag...
Elke werkdag begint met een heerlijke kop koffie in Den Bosch, terwijl je op je persoonlijke iPad de dagplanning bekijkt. Geen zorgen, die staat al vol met interessante werkopdrachten waar jij je skills op kunt loslaten. Samen met de voorman bespreek je de planning en maak je een game plan voor de dag.

Vandaag start je met een Audi A7 met een diagnose van een cilinderkopvervanging. Je hebt gisteren al de motor gedemonteerd en de nieuwe cilinderkop is gearriveerd in ons magazijn. Vandaag is het tijd om de onderdelen te monteren. Terwijl je druk bezig bent, houd je op je iPad de werkzaamheden bij in onze handige digitale werkorder, zodat onze service adviseur en de klant op de hoogte blijven.

Na de lunch voer je een diagnose uit aan een Volkswagen Golf en overleg je met een collega automonteur. Met je eigen diagnoselaptop lees je de software uit en ontdek je al snel dat de sensoren verkeerde waardes doorgeven. Deze informatie verwerk je direct in de digitale werkorder via je iPad, zodat de service adviseur snel toestemming kan vragen aan de klant om het probleem op te lossen. Binnen 10 minuten heb je groen licht en kun je aan de slag. Waar nodig maak je gebruik van onze geavanceerde kalibratie assistentiesystemen.

Aan het einde van de dag ruim je je werkplek netjes op, morgenochtend heb je een trainingsdag bij Pon over de nieuwste technieken op het gebied van infotainment . Je collega automonteur rijdt met je mee, hij heeft een training voor hoogvolt. Morgenmiddag staat er nog een klus waarna de week wordt afgesloten met de gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega automonteurs.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondische mobiliteitsorganisatie met in totaal zo'n 500 medewerkers.

Profiel Automonteur Volkswagen en Audi

 • Ervaring als eerste automonteur of technisch specialist bij dealerbedrijf of universeel
 • APK bevoegdheid of bereid om APK diploma te behalen in twee maanden

Aanbod

 • Een gezellig team en goede werksfeer
 • Leuke personeelsuitjes en een actieve personeelsvereniging
 • Een werkplaats met de nieuwste gereedschappen, technologieën en een klusregeling
 • De mogelijkheid om mee te doen aan sportieve activiteiten van VDU Fit
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering bij ONVZ
 • 192 verlofuren op basis van een fulltime dienstverband
 • Gratis bedrijfsfysio
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen de VAG-merken
 • Een persoonlijk opleidingsplan via Pon Academy passend bij jouw interesses
 • Korting op de aanschaf van occasions, onderhoud en automaterialen
 • Snel zicht op vast contract

Bedrijfsprofiel

Van den Udenhout Groep is de dealer voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, Škoda en Cupra in Zuid-Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Boxtel, Oss, Veghel en Veldhoven. We hechten waarde aan gastvrijheid voor zowel klanten als medewerkers. Naast verkoop en onderhoud bieden we diensten zoals autoverhuur, schadeherstel (Carlux), Fleetsales, Finance & Insurance, Bedrijfswagen Inbouw Centrum, Van den Udenhout Lease en (elektrische) fietsen via VELOO Eindhoven B.V.

We bieden kansen in een dynamische automotive organisatie met een gemeenschappelijk doel: het waarmaken van klantbeloften zoals Veiligheid, Zekerheid, Ontzorgen, Voordeel en Gastvrijheid. Bij Van den Udenhout heb je de ruimte om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen, ondersteund door de Pon Academy.

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAutomonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
Locaties-Hertogenbosch, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijvolkswagen.nl/vacatures/vacature_automonteur_volkswagen_audi_1407989_15.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.