Functioneel Beheerder Werkplekken CAK 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Functioneel Beheerder Werkplekken CAK 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Functioneel beheerder Werkplekken

 • Den Haag / hybride
 • HBO
 • 32 - 36 uur
 • 2-5 jaar ervaring
 • €3.143 - €4.627

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het CAK kan ondersteunen in de volgende stap naar een volwassen applicatie landschap en wil jij, jouw kennis en ervaring hiervoor inzetten, lees dan zeker verder.

Dit ga je doen

De verantwoordelijkheid van het Werkplek team is het beheren van applicaties die zowel voor de business als ICT-afdeling gebruikt worden. Recent is daarbij een reeks aan applicaties aan toegevoegd waardoor we uitbreiding zoeken, specifiek op het functionele beheer ervan. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse support door middel van oplossen van incidenten, monitoring van de productie omgeving, opstellen van rapportages over het functioneren en nadenken over de onderhoudsstappen voor het draaiende houden van de applicaties (LCM). Enige technische kennis van software, applicaties en infrastructuur is hierbij welkom.
Hierbij werk je samen in het team en zal je middel het multidisciplinaire karakter leren elkaar te steunen en helpen met de werkzaamheden. Het WP-team is het centrale punt in het faciliteren van de basis ICT-behoefte op de moderne digitale werkplek van alle medewerkers bij het Cak.
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega die het team komt versterken in de doorontwikkeling van ons moderne applicatie landschap. Nu het Cak aan de vooravond van een grondige herziening van het systeem landschap staat, wordt het team uitgedaagd met toenemende en ontwikkelende beheersvraagstukken. Hierbij speelt ook de mogelijke beweging naar meer regie voeren op beheer met een externe partij.
Als Ops Engineer, lees beheerder, ben je medeverantwoordelijk voor het neerzetten van de basis en de doorontwikkeling van het moderne werkplek omgeving en zorg je voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen. Hierbij is de nadruk op functioneel beheer maar is affiniteit met techniek wenselijk.
Hoe ziet je team eruit:
Het huidige werkplekteam bestaat uit momenteel uit 3 personen en wordt uitgebreid naar 5 personen. Samen met je collega's zorg jij voor het onderhoud en beheer van de werkplekken en een aantal applicaties; hier valt ook een stuk functioneel beheer onder.
Het werkplekteam is een leuk en hecht team met uiteenlopende expertises. Ze zoeken elkaar graag op om te helpen en sparren. Binnen het team wordt hybride gewerkt dus is er dagelijks contact via de bekende digitale kanalen of gezellig op kantoor.

Jouw rol

Verdere wensen:

 • Je beschikt aantoonbaar over Hbo+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met beheer van applicaties en/of systemen;
 • Kennis van VMWare tooling (AppVolumes, Horizon, DEM, Workpspace One (Access en UEM) is een Pre;
 • Je hebt kennis van Sharepoint, Topdesk, PasswordState, Azure DevOps
 • Je beschikt over een analytisch, creatief en probleemoplossend vermogen;
 • Je durft eigen initiatief te nemen;
 • Je hebt ervaring met Agile methodieken en het werken in DevOps teams;
 • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Dat je wilt blijven leren en een baan zoekt voor de lange termijn is belangrijk voor het CAK.
  Wij investeren graag in jouw ontwikkeling zodat jij blijvend kunt groeien. Werken bij het
  CAK vraagt energie, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Dat je wilt blijven leren en een baan zoekt voor de lange termijn is belangrijk voor het CAK.
Wij investeren graag in jouw ontwikkeling zodat jij blijvend kunt groeien. Werken bij het
CAK vraagt energie, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Dit krijg jij
van ons

 • de mogelijkheid om thuis en op ons nieuwe kantoor in Den Haag te werken. Ons moderne kantoor is ingericht op hybride werken met flexplekken en vergaderruimten;

 • veel opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;

 • een keuzebudget van 16,33% van je bruto salaris;

Werksfeer en cultuur

Werken bij het CAK is werken in een lerende organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen én samen met collega's de processen en dienstverlening verder verbetert. Een werkomgeving waarin eigenaarschap, vakmanschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen voorop staat.

Solliciteren

Zodra je je cv en motivatie hebt opgestuurd, ontvang je van ons binnen vijf werkdagen een reactie. Als je ons nieuwsgierig hebt gemaakt, willen we je graag beter leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar, zodat we een goed beeld kunnen vormen. Dit eerste gesprek heb je meestal met een recruiter en de leidinggevende van het team waarin je misschien gaat werken.

Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en jouw kennis en ervaringen. Voor sommige functies vragen we je een (online) assessment te doen.

Aanbod

Zien we beiden een match? Dan krijg je een aanbod. Ga je akkoord? Dan kunnen
we starten!

05

Functioneel beheerder Werkplekken

 • Den Haag / hybride
 • HBO
 • 32 - 36 uur
 • 2-5 jaar ervaring
 • €3.143 - €4.627

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFunctioneel Beheerder
Indicatie salaris (min – max]3143 – 4627
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhetcak.nl/vacature/functioneel-beheerder-werkplekken-233

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.