Applicatiebeheerder Zinn 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Applicatiebeheerder Zinn 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo ZINN Zorg

  • Wat is er te doen bij ZINN?
  • Een goed idee of klacht?
  • Vrienden van ZINN
  • MagaZINN

Senior applicatiebeheerder AFAS

Aantal uur per week 32 - 36 uren per week

Werkgebied Haren

Dienstverband Onbepaalde tijd

Vakgebied Ondersteunende functies

Opleidingsniveau MBO en HBO

Vacaturenummer 1147

Zorg jij voor tevreden gebruikers van de applicaties AFAS? Kun jij projectmatig werken én werk je graag bij een ondernemende en eigenzinnige organisatie?

We zoeken een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Senior applicatiebeheerder AFAS

 • 32 - 36 uur per week;
 • Met ingang van zo spoedig mogelijk.

De baan

Als applicatiebeheerder maak je deel uit van een slagvaardig ICT team, bestaande uit 9 medewerkers. Voor ondersteuning van de klant- en zorgprocessen maakt ZINN gebruik van Fierit, AFAS en ONS. Het functionele applicatiebeheer en ondersteuning van medewerkers is belegd bij het team applicatiebeheer. Het doel van de functie is om de applicaties waar jij 'verantwoordelijk' voor bent, goed en blijvend te laten aansluiten op de functionele wensen van de gebruikers en de wettelijke bepalingen. Vanuit deze functie heb je contact met meerdere doelgroepen aan interne gebruikers, leveranciers van applicaties en met in- en extern systeembeheer. Je wordt met name ingezet op ontwikkeltrajecten met betrekking tot AFAS. Je rapporteert aan de manager Financiën & ICT.

En jij?

 • Je bent de spil tussen gebruikers en leveranciers; hierbij ben je een kei in het analyseren van vraagstukken en het proactief bedenken en uitvoeren van oplossingen;
 • Je gaat voor het beste resultaat. Om dit te bereiken ben je daadkrachtig en in het nemen van besluiten en weet je de juiste mensen met elkaar te verbinden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op MBO/HBO-niveau;
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met procesmethodieken en het beheren van AFAS applicaties (bij voorkeur profit);
 • Je hebt ruime ervaring met ontwikkel- en implementatietrajecten op het snijvlak van ICT en uitvoering;
 • Je werkt graag samen in een klein en hecht team;
 • Je bent ondernemend en gastvrij;
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, humor en flexibiliteit;
 • Je bent gewend om projectmatig te werken.

Wie zijn wij?

ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn van ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing; we mogen vallen, opstaan en weer doorgaan. En ook kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Het maakt ons een energieke, eigenzinnige organisatie met passie, visie en de nodige humor en spontaniteit.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris volgens CAO VVT (FWG 45-50, max. € 4.370 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring). ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Daarnaast kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuze systeem aan arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Adri Riksten, Manager Financiën & ICT. Hij is te bereiken via het telefoonnummer .

Reageren? Solliciteer vóór donderdag 6 juni a.s. via de sollicitatieknop. De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdagochtend 13 juni.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]4370 – 4370
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieHaren Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zinnzorg.nl/werken-bij-zinn/vacatures/senior-applicatiebeheerder-afas

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.