Freerunner Gympoint 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Freerunner Gympoint 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Sporten bij Gympo!ntnt

  • Sporten bij Gympo!

Freerunnen

De stad is je speeltuin. Een bankje alleen om op te zitten? No way! Als freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Je zoekt continue naar nieuwe moves, ook op plekken waar je al duizend keer bent geweest.


Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport.
Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto's) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij Freerunning draait het om de 5-F's: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Tijdens de trainingen word je begeleid door gediplomeerde coaches en ga je stap voor stap kennismaken met alle facetten van freerunning.

Voor wie?
Freerunnen is voor iedereen! Lessen worden voor verschillende leeftijden en niveaus aangeboden. Vaak al vanaf 7 jaar oud. Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels.

Verenigingsbesturen / gemeenten

  • Ook gympoint.nl-vestiging worden?
  • Geen gymaanbod in uw woonplaats?

Copyright 2020 - Club-Assistent | www.gympoint.nl | Repelen 5 5721 PJ | Asten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRunner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieNuland, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gympoint.nl/freerunnen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.