Content Specialist Brût Communicatie 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Content Specialist Brût Communicatie 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Content Specialist (32-40 uur)

Als Content Specialist bij Brût Communicatie weet jij hoe belangrijk het is om content af te stemmen op je doelgroep. Het maken van aansprekende en relevante content is jouw specialiteit. Dit doe je door jezelf in de doelgroep te verplaatsen en klanten de juiste vragen te stellen. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van contentmarketing en social media. Wij zoeken een enthousiasteling die onze klanten en hun doelgroepen weet te bereiken en te boeien met creatieve content.

DIT GA JE DOEN

Als Content Specialist creëer je communicatie namens onze klanten. Dit varieert van social media, SEO-geoptimaliseerde webteksten, vacatureteksten, scripts voor video's en animaties, e-mailcampagnes en nieuwsbrieven, etc: content is overal! Je houdt je daarnaast bezig met het maken, beheren en uitvoeren van contentkalenders en krijgt hierbij de vrijheid om rechtstreeks met klanten te schakelen.

Iedere opdracht is anders, want je werkt voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers en doelgroepen. Dat is de uitdaging en tegelijkertijd één van de leukste aspecten van werken bij Brût. Je werkt samen met marketeers, designers, accountmanagers en online specialisten. Door jouw prettige, down-to-earth persoonlijkheid en uitstekende communicatieve vaardigheden creëer je fans voor onze opdrachtgevers.

Wij zoeken een content specialist met:

 • een relevante HBO-opleiding;
 • een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal;
 • ervaring met SEO;
 • talent voor creatief schrijven waarbij je je makkelijk kunt verplaatsen in verschillende doelgroepen en opdrachtgevers;
 • oog voor detail;
 • gezonde nieuwsgierigheid en een eigen mening.

Dit kun je van ons verwachten:

 • een portfolio met afwisselende opdrachtgevers;
 • veel ruimte voor eigen ideeën, input en initiatief;
 • uitdagend werk;
 • volop ruimte om te leren, te groeien en je te ontwikkelen;
 • een dynamische werkomgeving;
 • werken in een topteam met leuke en fanatieke collega's;
 • een bak aan energie en gezelligheid

WIJ BIEDEN JOU:

Volop ruimte voor ambities bij een creatief marketingcommunicatiebureau in de regio Utrecht. Achttien gedreven en enthousiaste collega's die samen met jou een hecht team vormen dat energie en dynamiek geeft. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je blij wordt van de arbeidsvoorwaarden én de sfeer binnen ons team.

KOM JIJ BRÛT COMMUNICATIE ?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of mail je CV en je 'waarom' naar . Wil je meer weten over deze functie? Bel dan en vraag naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelContent Specialist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieHarmelen, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://brutcommunicatie.nl/werken-bij/content-specialist/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.