Electrical Install Engineer TNO 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Electrical Install Engineer TNO 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

TNO

Waar ben je naar op zoek?

  • Alles over Duurzame ondergrond

  • Ruimtevaarttechnologie
  • Duurzame chemische industrie
  • Duurzaam verkeer en vervoer
  • Circulaire waardecreatie

   Alles over Circulaire waardecreatie

  • Werk en jeugd gezondheid
 • Digitaal

  • Semicon en quantum

   Alles over Semicon en quantum

  • Alles over Digitale innovatie

 • Alles over Werken bij

 1. Electrical Install Engineer

Type dienstverband: Vacature Locatie: Petten Opleidingsniveau: HBO Uren per week: Fulltime - 40

Electrical Install Engineer

Jouw stempel drukken op onze tijd? Kom werken bij TNO als electrical install engineer in Petten!

#LI-AB1

Wil jij bijdragen aan innovatieve meetoplossingen voor de volgende generatie windturbines en het energiesysteem als geheel? Heb jij 2 rechterhanden en ben je niet bang om ze vies te maken? Kom dan bij TNO windenergie werken als electrical install engineer!

Wat ga je doen?

Als elektrotechnisch installateur binnen de onderzoeksgroep windenergie maak je dagelijks gebruik van je elektrotechnische achtergrond. Hiervoor blijf je niet binnen en sta je ook niet met twee benen op de grond.
Word je enthousiast bij de gedachte aan het testen van nieuwe prototypes van windturbines met als doel de belasting en het vermogen van de turbine in kaart te brengen, of over het installeren van sensoren op een kraan die de volgende generatie windturbines offshore mag installeren, dan is dit de perfecte baan voor jou. Samen met een Lead Engineer werk je aan meetprojecten van begin tot eind.
Je bent betrokken bij het maken van een meetplan, de voorbereiding van sensoren en hardware in het lab en de daadwerkelijke installatie in het veld. Tijdens de meetperiode draag je bij aan het analyseren van de meetgegevens en het rapporteren van de resultaten.
Naast deze meetcampagnes ondersteun je het team ook met verschillende lab management activiteiten, om de hoge kwaliteitsnormen van ons lab te handhaven. Denk hierbij aan het kalibreren van meetapparatuur, onderdelen bestellen, apparatuur organiseren/sorteren en nog veel meer om het lab goed te laten draaien.
Al deze activiteiten maken de baan erg afwisselend en zorgen voor een gezonde balans tussen buiten- en binnenwerk.

Wat wij van jou verwachten

Je bent proactief in het oppakken van taken en hebt goede communicatieve vaardigheden. Dit is belangrijk omdat je altijd samenwerkt met collega-engineers en andere projectteamleden. Een zeer belangrijk aspect van je werk is veiligheid. Aangezien veel veldwerk wordt uitgevoerd op hoogte, op het water of in besloten ruimtes ben je je bewust van de risico's en neem je alle veiligheidsaspecten van je werk zeer serieus. En aangezien het werk ook afhankelijk is van de weersomstandigheden, en het weer zich niet altijd houdt aan een negen-tot-vijf-mentaliteit, moet je flexibel zijn. Maar dat werkt twee kanten op: je krijgt veel vrijheid in je werktijden.
Wij zoeken iemand met de volgende opleiding, ervaring en capaciteiten:

 • een MBO- of HBO-opleiding richting elektrotechniek;
 • Sterke affiniteit met meetapparatuur, waaronder sensorinstallatie en kalibratie;
 • Zelfstandig kunnen werken, pragmatische instelling en goede probleemoplosser;
 • Niet bang om op hoogte en in kleine ruimtes te werken (bijv. windmolenwieken of meetmasten);
 • Bereidheid om te reizen naar klantlocaties (meestal binnen Nederland, soms ook in het buitenland);
 • Bereidheid om deel te nemen aan diverse veiligheids- en engineeringgerelateerde trainingen.

Wat wij jou bieden

Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Naast een bruto (fulltime) maandsalaris tussen € 3.317,- en € 4.546,77 (afhankelijk van je kennis en ervaring), vakantiegeld (8%), een dertiende maand (8,33%) en een flexbudget (5,58% + €180), krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Misschien wil je doorgroeien in de richting commercie of consultancy. Of wil je projectmanager worden, jezelf meer verdiepen in duurzame innovaties of carrière maken als technisch expert.
Daarnaast kun je bij TNO een 'menu' aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je ook mag verwachten:

 • Een uiterst professionele, innovatieve werkomgeving, met topexperts als collega's;
 • Mogelijkheid om cursussen, opleidingen en workshops te volgen en congressen te bezoeken, en coaching als je daar behoefte aan hebt;
 • 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Een werkgever die divers talent waardeert en stimuleert, met initiatieven als het Female Leadership Programma, onze Rainbow Community en round tables over inclusiethema's;
 • Een uitgebreide en flexibele mobiliteitsregeling, inclusief volledige vergoeding van openbaar vervoer voor woon-werk en zakelijke reizen;
 • Gezellige activiteiten met je team en andere TNO'ers. Zo leer je snel veel mensen kennen;
 • Flexibele werktijden, de mogelijkheid om parttime (32 of 36 uur) te werken en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een goede pensioenregeling.

Lees hier uit welke arbeidsvoorwaarden je verder kunt kiezen.

TNO als werkgever

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. Lees meer over TNO als werkgever .
Bij TNO stimuleren we een inclusieve werkomgeving, waar jij jezelf kunt zijn. Wat je verhaal ook is en welke unieke eigenschappen je ook meebrengt. Juist door onze unieke krachten en perspectieven te bundelen zijn we in staat om innovaties te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken in de samenleving. Meer weten? Lees welke stappen wij zetten op het gebied van diversiteit en inclusie .

Hoe ziet het proces eruit?

Reageren kan tot en met 20 mei 2024. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt. We streven ernaar de hele procedure binnen vier weken af te ronden.
Een online assessment en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Als je bij ons komt werken vragen wij je ook een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Dan zien we je reactie graag tegemoet!
Voor meer informatie over de baan of de procedure kun je contact met ons opnemen.

Posted by: #LI-AB1 Anouk Bos

Wij zijn TNO: Dit is onze tijd

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4546
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatiePetten, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tno.nl/nl/werken-bij-tno/vacatures/2024/03/electrical-install-engineer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.