Inkoper Meilink 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Inkoper Meilink 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Artikelbeheerder - 0008-v

Wil jij als Artikelbeheerder aan de slag en vind je het ook leuk om soms de inkoop te doen ? Dan kan dat nu bij Meilink in Schijndel ! W ij hebben een vacature voor een Artikelbeheerder. In deze functie ben je vooral verantwoordelijk voor de invoer en het beheer van de artikelen in ons ERP-systeem. D aa rnaast vraag je de prijzen op voor nieuwe materialen . Een mooie mix dus van een administratieve en commerciële functie waardoor jouw werkdag niet snel hetzelfde zal zijn!


Wat doe je in dezefunctie?

In deze functie ben je vooral bezig met het werk van een calculator. Je voert de bestaande artikelen in en vraagt d aarvoor bij onze leveranciers de actuele prijzen en levertijden op. Zo zor g je ervoor dat onze systemen up-to-date zijn en dat de productie in ons bedrijf soepel verloopt. Ook werk je deels als inkoper. In die rol neem je contact op met leveranciers om voor de nieuwe artikelen prijzen op te vragen . Met deze werkzaamheden houd jij het ERP- systeem actueel en correct. Dat is nodig ook omdat je op basis van die gegevens calculaties kunt laten maken voor de technisch complexe verpakkingsprocessen die we hier uitvoeren.

Accuraat en gestructureerd aan de slag voor onsReuse Centre


Je komt te werken in het Meilink Reuse Centre in Schijndel. Hier controleren en reviseren we de verpakkingen van onze klanten zodat zij ze daarna opnieuw kunnen gebrui k en. Een technische en innovatieve omgeving dus waar we duurzame oplossingen creëren. Daarvoor vragen we van jou dat je accuraat bent en snel begrijpt hoe de bedrijfsprocessen werken . Technische kennis is mooi meegenomen, maar niet nodig. We vinden het vooral belangrijk dat je gestructureerd werkt, gedreven en leergierig bent en graag in een team werkt. Verder is het goed te weten dat je hier werkt met een heel hoge mix van producten in een laag volume wat zorgt voor veel afwisseling in je werk. Spreekt jou dat aan? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat breng jijmee?


Deze functie is geschikt voor junior-kandidaten en voor mensen die nu al als calculator in een technisch bedrijf werken. We vragen hiervoor het volgende van je:

 • MBO + -werk- en denkniveau

 • Je bent bekend met het lezen van stuklijsten

 • Je bent a ccuraat en werkt gestructureerd

 • Je kun bedrijfsprocessen snel doorgronden

 • Je bent flexibel, prijsbewust, nauwkeurig en enthousiast

 • Je neemt weloverwogen besluiten en bent sterk in je communicatie

 • Je bent stressbestendig en kan goed het overzicht houden in meerdere projecten

 • Je spreekt en schrijft goed genoeg Engels om te communiceren met onze internationale leveranciers

Een pre, maar geen vereiste is het volgende:


 • Technische kennis

 • Het kunnen lezen van t echnische tekeningen

 • M ateriaalkennis over metaal, hout en kunststof

 • Je bent commercieel genoeg om met plezier te onderhandelen zodat je de beste prijs en kwaliteit voor Meilink krijgt

Voldoe je niet aan alle wensen maar heb je wel interesse in deze functie? Laat het ons dan ook weten . Als jij gedreven bent en wilt leren, dan begeleiden wij je daar graag bij. Met zowel interne als externe trainingen en natuurlijk 'training-on- the -job' door collega's.


Werk en privé in balans


Bij Meilink vinden we dat werken leuk moet zijn en bij je moet passen. Natuurlijk met genoeg uitdaging in je baan maar daarnaast heb je ook echt tijd voor jezelf. Werk en privé in balans zeg maar. Daarom komt het ook zelden voor dat we je vragen voor overwerk. En breng jij de kinderen naar school of wil je op tijd weg om bijvoorbeeld te sporten? Laat het ons weten en we bespreken het met je, de werktijden zijn hier namelijk best flexibel. Want werk je bij ons, dan willen we dat je het naar je zin hebt.

Wat we jou bieden


Meilink is een familiebedrijf in de dynamische verpakkingswereld. Hier vind je een fijne werkplek met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Met ons hechte team werk en we professioneel samen langs korte lijnen . We waarderen het als je initiatief en ondernemerschap toont. Je zult merken dat we goed voor onze mensen zorgen. Iets dat we als koploper in duurzaamheid ook doen voor de wereld om ons heen .

De standaardwerkplek voor deze functie is in Schijndel maar je kunt enkele dagen per week in Eindhoven werken. Een dag in de week thuiswerken behoort, in overleg, ook tot de mogelijkheden. Verder bieden we je:


 • Een salaris van €3.022,- tot € 4.339,- bruto per maand (40 uur), afhankelijk van je werkervaring;

 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en de mogelijk tot vast dienstverband;

 • Een aantrekkelijke pensioenopbouw;

 • Heerlijke koffie en wekelijks vers fruit op het werk;

 • Gezellige activiteiten naast het werk dankzij onze actieve personeelsvereniging. Reken dus maar op leuke team- en bedrijfsuitjes!

Word jij onze nieuwecollega?


Over ons

Meilink is één van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wat begon als stoomzagerij in 1874 is nu uitgegroeid tot de marktleider in industrieel verpakken met 7 vestigingen in Nederland. Met als hoofdkantoor Borculo zitten wij ook in Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]3022 – 4339
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieSchijndel, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmeilink.eu/vacatures/artikelbeheerder---0008-v-304725

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.