Assistent Controller CTS IT 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Assistent Controller CTS IT 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

(+31) 318 - 648 888

|

24/7 Bereikbaar

Want to make IT Better

Join the future

Bij CTS IT zien we jou niet alleen als een collega, maar vooral als een mens. Een mens met talenten, ambities en dromen. Een mens die wil groeien, leren en bijdragen. Een mens die zich thuis wil voelen in een organisatie die staat voor kwaliteit, innovatie en plezier.

Wil je weten wie wij zijn!

Een plek

Een plek waar jij

Je kunt ontwikkelen

Bij CTS IT geloven we dat stilstand achteruitgang is. Daarom bieden we jou volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Samen met jou maken we een plan om je werk én je leven toekomstbestendig te maken. En natuurlijk hoort daar een mooi salaris bij.

Verantwoordelijkheid krijgt

Wij vertrouwen op jouw professionaliteit en zelfstandigheid. Je krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten en uit te voeren. Maar je staat er niet alleen voor, je kunt altijd rekenen op de steun en feedback van je collega's en leidinggevenden. We communiceren direct en respectvol met elkaar, want dat vinden we wel zo prettig.

Daan CTS IT
Dennis
Operationeel Manager


Rick
Support Engineer

Vincent
Commercieel Manager


Adriana CTS IT


Luc
Solutions Architect


Lees het verhaal van Joël

Waar jij welkom bent

Bij CTS IT zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat past bij onze cultuur, onze visie en onze missie. Talent dat wil werken bij het leukste IT-bedrijf van Nederland. Ben jij dat talent?

Jurre Jointhefuture

Uitdaging bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen die ons team willen versterken.

Assistent Controller

Dit is dé kans voor iemand die zich graag bezigt houdt met de financiële- salaris- en personeelsadministratie binnen een MKB bedrijf. Kom jij CTS-IT ondersteunen als assistent controller? Ben je dol op afwisseling in je werk? Die garantie kunnen wij je geven. Je bent van harte welkom!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAssistent Controller
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieBarneveld, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://cts-it.nl/join-the-future/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.