Traineeship Finance Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Traineeship Finance Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Traineeship finance

 • Hoofddorp , Noord-Holland
Divisie Infra Traineeship

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Ben jij bijna afgestudeerd of net klaar met je studie? Start dan vanaf september 2024 als trainee op de financiële afdeling van Dura Vermeer Infra! Ons traineeprogramma helpt je jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat je de perfecte match vindt binnen onze organisatie. Geef jouw carrière een kickstart en word onderdeel van ons team!


Dit wordt jouw traineeship
Na je afstuderen wil je dé perfecte baan, maar waar vind je die? Wat is voor jou de beste plek? Waar voel jij je thuis? Dura Vermeer Divsie Infra barst van de ambitie! In dit traineeship kom je erachter hoe je bij kan dragen aan onze doelstellingen en word je getraind en gecoacht naar de professional die je wilt worden. In dit tweejarig traineeship kan je de theorie die je hebt geleerd tijdens je studie toepassen in de praktijk. In twee jaar tijd leer je ons bedrijf kennen en voer je meerdere functies uit middels drie roulaties van acht maanden. Je krijgt de kans om je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren. Je wordt onderdeel van o.a. afdeling Shared Service Center, Divisiecontrol en Projectcontrol. Je krijgt gedurende dit programma (nog) meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Het programma biedt voldoende ruimte om naast de verplichte onderdelen zelf regie te voeren op het programma.

Vaste onderdelen van het traineeprogramma zijn o.a.:

 • Je start uiteraard met een uitgebreid onboarding programma waarin je wordt ondergedompeld in de missie, visie, strategie, doelen en onze gouden regels;
 • In het 1e jaar krijg je meer inzicht in jouw persoonlijkheidskenmerken door middel van een Insights profiel;
 • In het 2e jaar zal je deelnemen aan het Jong Talenten Programma; een leiderschapsprogramma bij trainingsinstituut 'De Baak';
 • Je leert de verschillende contractvormen kennen. Middels een meerdaagse workshop leer je hier alle ins- en outs van kennen;
 • Je vergroot je financiële kennis/kostenbewustzijn van projecten middels een training/workshop.

En ook:

 • Zelf uitvoeren van financiële basisprocessen om zo deze goed te leren kennen;
 • Ondersteunen van het financiële team bij het analyseren van financiële gegevens, jaarrekeningen en budgetten;
 • Assisteren bij de voorbereiding van financiële rapporten en presentaties voor het management;
 • Identificeren van financiële risico's en kansen;
 • Samenwerken met interne teams om financiële gegevens te interpreteren en strategische aanbevelingen te doen;
 • Ondersteuning bieden bij het opstellen van budgetten en prognoses;
 • Deelnemen aan projecten om financiële processen te optimaliseren en informatievoorziening/reporting verder te verbeteren.

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier zit je op je plek
De Divisie Infra bestaat uit vier werkmaatschappijen en afhankelijk van jouw opleiding en interesses doorloop je je traineeship in de werkmaatschappij Landelijke Projecten, Regionale Projecten, Participaties of Rail Infra (of een combinatie daarvan). Binnen deze werkmaatschappijen is onderscheid in vakgroepen, business units en disciplines.

Wij verkennen met jou graag de mogelijkheden en het beste begin. Eenmaal klaar met je eerste periode laten we je vrij in de keuze voor je volgende roulatie. Je kunt er dus voor kiezen om je te specialiseren, maar ook om je kennis te verbreden. Je zit zelf aan het stuur in het verloop van jouw loopbaan.

Na twee jaar trainee te zijn geweest stroom je uit in een functie die jou het beste past. Wij gaan voor een duurzame samenwerking. Jij ook?


Dura Vermeer Infra is actief in vrijwel alle techniekvelden van de infrastructuur. Door middel van ondersteunende trainingen en persoonlijke begeleiding van jouw mentor kan je niet anders dan slagen! Jij maakt deel uit van familiebedrijf waarin collega's voor elkaar klaarstaan. De deur staat altijd open en we verwelkomen jouw ideeën! Onze werkcultuur kenmerkt zich dan ook door het werken, winnen en vieren met elkaar! Daarin past dat je regelmatig andere trainees ontmoet om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om leuke dingen met elkaar te doen. Je kunt je als lid aansluiten bij Jong Dura Vermeer, waar lezingen, projectbezoeken en reizen voor en door jou worden georganiseerd. Kortom: een warm bad waarin je van harte welkom bent!


Vereisten

Dit breng jij mee

 • Bachelor- of masterdiploma in Finance, Bedrijfseconomie of een gerelateerd vakgebied;
 • Uitstekende analytische vaardigheden en het vermogen om inzichten uit gegevens te halen;
 • Kennis van financiële modellering en Excel;
 • Goede communicatievaardigheden en het vermogen om effectief te werken in een team;
 • Proactieve houding en leergierigheid om nieuwe vaardigheden te leren.

Dit bieden wij jou
Je treedt rechtstreeks in dienst bij Dura Vermeer Divisie Infra. We bieden je een aantrekkelijk startsalaris en de extra's zijn ook goed! Het meest waardevolle zijn je collega's. Zij geven je begeleiding on-the-job en feedback waarmee je wat kan, zodat jij je ontwikkelt tot de professional die je wilt zijn. We hechten waarde aan een goede werk-privé balans en aan al het andere is ook gedacht; (elektrische) auto, mobiele telefoon, opleiding, vakantieregeling etc.


Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!


E-mail of app en de rest gaat vanzelf. Hopelijk spreken we elkaar snel en start jij binnenkort jouw traineeship bij Dura Vermeer Divisie Infra! /


Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van 'onderaannemers'. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

 • Hoofddorp , Noord-Holland , Nederland

Divisie Infra

Traineeship

Solliciteren

 • Hoofddorp , Noord-Holland , Nederland

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Controller
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieHoofddorp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/traineeship-finance-1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.