Zorgvrijwilliger Stichting Hospice Duin- en Bollenstreek 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Zorgvrijwilliger Stichting Hospice Duin- en Bollenstreek 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Tekstgrootte

A -

A +

Vrijwilliger worden in Hospice Duin- en Bollenstreek!

9 mei 2024
  • Meerdere locaties
  • Geplaatst op9 mei 2024Hospice Duin en Bollenstreek

SiteHospice Duin- en Bollenstreek

Vrijwilliger worden in Hospice Duin- en Bollenstreek!

"Gelukkig, je bent er"
Vier woorden, maar van véél betekenis. Als vrijwilliger ben je er namelijk niet alleen voor de gasten van hospice Duin- en Bollenstreek, maar ook voor de naasten. En niet te vergeten als ondersteuning van je collega vrijwilligers en de verpleegkundigen.

Zorgvrijwilliger zijn in een hospice is er zijn voor mensen die nog maar kort te leven hebben. In een huiselijke en sfeervolle omgeving bieden we zorg aan mensen in hun laatste levensfase. En in dit huis wordt er gelachen en gehuild en is het er, naast rustig en sereen, ook vaak heel gezellig.

Als zorgvrijwilliger ondersteun je de gasten in de dagelijkse verzorging, bijvoorbeeld bij wassen, aankleden en toiletgang. Er is altijd een verpleegkundige aanwezig, maar sommige taken kunnen zelfstandig uitgevoerd worden. Ook alle bezoekers gastvrij tot het huis toelaten en hen voorzien van thee /koffie tijdens het bezoek aan de gasten is iets dat je doet. Daarnaast zorg je voor de ochtend- of middagmaaltijd of deel je de avondmaaltijd rond die de kok heeft bereid. Huishoudelijke taken, zoals de kamer van de gast schoonhouden, maar ook de was draaien en de vaatwasser in-/uitruimen horen tot de taken van de zorgvrijwilliger.

Wil jij er ook voor anderen zijn en ben je na het lezen enthousiast geworden om zorgvrijwilliger te worden en deel uit te maken van een warm, kundig en gezellig team dan kun je je aanmelden via het aanmeldingsformulier wat je kunt vinden op de website: www.hospiceduinenbollenstreek.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchoonheidsspecialiste
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLisse, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://welzijnskompas.nl/vacature/hospice-duin-en-bollenstreek-sassenheim-e-o-vrijwilliger-worden-in-hospice-duin-en-bollenstreek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.