Werkvoorbereider | Renovatie- en onderhoud Eminent Groep 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Werkvoorbereider | Renovatie- en onderhoud Eminent Groep 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ter uitbreiding van het team zoeken wij een werkvoorbereider die zorg draagt voor de algehele werkvoorbereiding van diverse renovatie- en onderhoudsprojecten in opdracht van woningcorporaties en gezondheidsinstellingen. 

Met jouw bouwkundige inzicht ben jij verantwoordelijk voor de soepele organisatie van zowel service onderhoud als mutatieonderhoud.

Hierbij draait het bij service onderhoud om de kleinere reparatieverzoeken zoals een lekkende kraan of een klemmend raam. Je neemt het reparatieverzoek aan, prioriteert de nood en plant vervolgens de monteur in. De bewoner houd je hierover op de hoogte en na het verhelpen van de klacht ga je na of alles na wens is verlopen. Het proces sluit je af middels de facturatie richting de opdrachtgever.

Bij mutatieonderhoud draait het om het verhuurklaar maken van een leeggekomen woning. Per situatie verschillen de werkzaamheden. Soms betreft het enkel een kleine check waarbij de muren een nieuw laag verf krijgen en in andere gevallen wordt de woning voorzien van een nieuwe badkamer, keuken en toilet óf zelfs volledig verduurzaamd. Deze werken zijn vaak wat complexer waarbij jij begint met een opname van de werken op locatie. Je schakelt de juiste onderaannemers in en houdt tijdens de werkzaamheden de opdrachtgever op de hoogte. Uiteindelijk ben jij dan ook verantwoordelijk voor een correcte oplevering binnen tijd, budget en conform de gestelde kwaliteitseisen. 

In deze rol ben je communicatief sterk, (bouw)technisch goed onderlegd en weet je grip op jouw werk te houden omdat je goed kan plannen en organiseren. De functie biedt uitdaging omdat je meerdere projecten tegelijk draait, je van kop tot staart verantwoordelijk bent en projecten vaak ook in bewoonde staat zijn. Geen dag is dus hetzelfde.

Vacature eisen

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal mbo niveau
  • In het bezit van rijbewijs B en VCA (of bereid jouw VCA te halen)
  • Beschikbaar voor 40 uur per week

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensm.luijerink@eminentgroep.nl , 06 - 18 89 79 08 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/werkvoorbereider-renovatie-en-onderhoud-breda-1858921/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.