Werkvoorbereider Energievoorziening Railinfra Dura Vermeer 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Werkvoorbereider Energievoorziening Railinfra Dura Vermeer 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dura Vermeer logo

Dura Vermeer logoDura Vermeer logo

Dura Vermeer logo

Werkvoorbereider Energievoorziening Railinfra

 • Utrecht , Utrecht
Railinfra Werkvoorbereider / Projectcoördinator

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Jouw ambitie

Word jij enthousiast van indrukwekkende railprojecten zoals de uitbreiding van het spoor en station in Tilburg, de vernieuwing van het spooremplacement in Amersfoort, en het bouwen van de nieuwe Uithoornlijn tussen Amsterdam en Aalsmeer? Ben jij graag betrokken bij het plannen, coördineren en voorbereiden van dergelijke projecten? En wil je een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland, bijvoorbeeld door te werken aan de realisatie van het OV-knooppunt in Nieuwegein? Dan is Dura Vermeer Railinfra op zoek naar jou! Als werkvoorbereider / projectvoorbereider ben jij de spil in het web tijdens het uitvoeringsproces. Je ondersteunt de projectmanager bij uitdagende multidisciplinaire railprojecten. Bij ons krijg je de kans om je tanden te zetten in projecten die een verschil maken en Nederland duurzamer en beter bereikbaar maken. Kom bij ons werken en maak deel uit van ons gepassioneerde team van railprofessionals!


Dit wordt jouw baan

Werkvoorbereider / projectvoorbereider Energievoorziening? Jij start je week op kantoor in Utrecht waar je meekijkt in de review van het ontwerp. Dura Vermeer heeft namelijk zelf een erkenning op het ontwerp en van Railinfra waardoor je als werkvoorbereider van A tot Z betrokken met bij de projecten. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines tot in detail met elkaar af. Kortom, je bent bezig met technische werkmethodieken en zoekt continue aansluiting met uitvoering. Je spreekt de planning en risico's door met het projectteam en informeert je eigen én andere disciplines over de voortgang. Jij bent ook regelmatig buiten te vinden. Je vraagt jezelf dan af: Wat gaat er goed? Wat zijn de kansen en de risico'? Je weet vervolgens de techniek te vertalen in voor iedereen begrijpbare oplossingen ook voor andere disciplines. Wat het werken bij Dura Vermeer bijzonder maakt? Je bent écht onderdeel van het ontwerpteam, maar ook écht onderdeel van het team buiten. Je baan is afwisselend en er is veel ruimte om mee te denken over procesverbeteringen.

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities - en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit jij op je plek

Je standplaats is ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht, maar je bent grotendeels te vinden op onze projectlocaties aan het spoor in geheel Nederland. We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nóg gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig én op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen.

Vereisten

Dit breng jij mee
Jij bent van nature iemand die de samenwerking opzoekt en bruist van de energie! Je bent een kei in plannen en organiseren en je communiceert helder en duidelijk. Je bent flexibel en proactief. Je denkt goed na over het project, maakt een inschatting van de benodigde en beschikbare tijd en stelt voorbereidingsplanningen op afgeleid van de contractplanning. Je stelt werkplannen en het materiaal inkoopt en zorgt voor onderaannemers, interne specialisten en leveranciers op volgens de procedures overeenkomstig aan ons managementsysteem. En verder:


 • Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische mbo opleiding.
 • Heb je affiniteit met het vakgebied energievoorziening en is alles op het gebied van onder- en schakelstations en railinfravoedingen uitermate interessant, dan zoeken wij jou.
 • Je vind het niet erg om een aantal weekenden per jaar op onze projecten te zijn tijdens buitendienststellingen.

Dit bieden wij jou

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, dus bieden we je onder meer conform CAO Railinfrastructuur (RIS) .

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen + 18 ADV dagen (Op basis van een fulltime dienstverband);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Een gloednieuwe (elektrische) fiets dankzij ons lease-a-bike fietsplan.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én bij het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Neem contact op met onze recruiter. Bel onze Corporate Recruiter Jeffrey Smit via: . Of neem contact op met onze ; . Zij kan je meer vertellen over de inhoud van deze functie. Je kan haar bereiken op .


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://duravermeer.recruitee.com/o/projectvoorbereider-energievoorziening-railinfra-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.