Werkvoorbereider Eminent Groep 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als werkvoorbereider speel je een essentiële rol bij het zorgen voor een vlot verloop van projecten. Je hebt verschillende taken en verantwoordelijkheden, waaronder:

  1. Klikmeldingen beheren en interpreteren: Je ontvangt meldingen van kabels en leidingen die aanwezig zijn op de projectlocatie. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze meldingen zorgvuldig te behandelen en te interpreteren, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de situatie en mogelijke obstakels.

  2. Samenwerken met collega's en opdrachtgevers: Als werkvoorbereider werk je nauw samen met collega's en opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde lijn zit. Je bespreekt projectvereisten, planning, benodigde middelen en eventuele speciale instructies om een succesvolle uitvoering van het project te waarborgen.

  3. Technische tekeningen maken in AutoCAD 2D op basis van klikmeldingen en GPS-gegevens: Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van ontvangen klikmeldingen en GPS-gegevens in gedetailleerde technische tekeningen met behulp van AutoCAD 2D-software. Deze tekeningen dienen als referentie voor het uitvoerende team tijdens de projectuitvoering.

  4. Uitvoeren van projectadministratie: Als werkvoorbereider houd je je bezig met de administratieve kant van het project. Dit omvat het bijhouden van documentatie, het opstellen van rapporten, het registreren van gegevens en het monitoren van de voortgang van het project. Een nauwkeurige en up-to-date projectadministratie is van groot belang om de projectplanning en -budgetten te bewaken.

Vacature eisen

Onze opdrachtgever staat open voor zowel beginnende als ervaren professionals. Overige verwachtingen:

  • MBO werk- en denkniveau, het liefst richting de civiele techniek;
  • Rijbewijs B;
  • Sterk in geschrift en communicatief vaardig.

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensk.ellinor@eminentgroep.nl , 06 - 18 89 80 65 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening, Techniek
LocatieAlkmaar, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/werkvoorbereider-alkmaar-1857708/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.