Werkvoorbereider Elektrotechniek Technical Valley 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Werkvoorbereider Elektrotechniek Technical Valley 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Jij bent een ervaren Werkvoorbereider en je wil je verder ontwikkelen. Je wil werken in een omgeving die je hierin stimuleert. Een vaste baan met voldoende afwisseling, en kansen om kennis op te doen en te delen. Terwijl je tegelijkertijd ook nog bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en zorgt voor een betere wereld! 

Wat ga je doen? 

Je bent een ervaren Werkvoorbereider. Jij wil je graag verder ontwikkelen in een omgeving die je hiervoor de kans biedt. We hoeven jou niet te vertellen wat de rol van Werkvoorbereider inhoudt. We gaan wel graag met jou in gesprek over wat je verder wil leren en hoe je jouw werk het liefst doet. Hoe kunnen we jou helpen te worden wat je wil? Je gaat samenwerken met collega’s die je beter maken en zet desgewenst je expertise in om ook anderen beter te maken. Samen versnellen we jouw carrière en de energietransitie.  

Jouw persoonlijke ontwikkeling wordt mede bepaald door de projecten waar jij mee aan de slag gaat. Samen met jouw Field Manager kies jij waaraan je gaat werken. Het kantoor en de bedrijfsschool van Technical Valley vind je in Ermelo. Wij hebben projecten in het hele land, daarom werk jij altijd in de buurt van je woonplaats. Afhankelijk van jouw wensen kan dit bij een groot, landelijk bedrijf zijn of juist bij een kleiner, regionaal bedrijf.  

Hoe gaan we jouw carrière versnellen? 

Je hebt al veel ervaring en kennis opgedaan. Samen kijken we naar wat jouw volgende stap kan zijn. Misschien ben jij nu wel bezig met een project bij een aannemer en wil je als Werkvoorbereider aan het werk bij een netbeheerder. Zelfde project, andere visie. En natuurlijk begeleiden wij je in elke richting. We zetten het ‘Ervaringskompas’ in om de koers voor jouw loopbaan te bepalen. Zo ontwikkel jij je in kennis én in brede ervaring. 

Waar ben je verantwoordelijk voor? 

Als ervaren Werkvoorbereider hoeven we jou niet te vertellen hoe je werk eruit zou kunnen zien. Jouw werkzaamheden variëren, afhankelijk van het project en de klant. Natuurlijk begeleiden we jou en helpen we je in je groeiambities. Daarbij draag je ook zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling en voor die van je collega’s. Je werkt veel samen met diverse partijen en collega’s van verschillende afdelingen. Zelfstandig werken gaat jou goed af. 

Projecten waar jij aan zou kunnen werken: 

 • Het uitbreiden van een bestaand transformatorstation; 
 • Het aansluiten van een nieuw zonnepanelenpark; 
 • Het vervangen van een 20 kV installatie voor een industriële installatie; 
 • Binnenstedelijke vervanging en uitbreiding van gas- en waterleidingen en elektriciteitskabels; 
 • Het voorbereiden van de aanleg van een nieuwe waterstofleiding. 

Waar sta je over twee jaar? 

Aan de hand van het Ervaringskompas hebben we samen bepaald hoe jij je verder wil ontwikkelen en in welke projecten jij het best tot je recht komt. Afhankelijk van jouw behoefte heb jij meerdere van onze E-volve trainingen gevolgd en je verder kunnen scholen. In de kennissessies die wij organiseren kan jij sparren met collega’s, en zo je kennis verbreden en delen. Met deze twee jaar aan extra ervaring ben jij klaar om door te groeien naar de functie van Projectcoördinator, Senior Werkvoorbereider, Leermeester of Projectleider. Zet je een stap zijwaarts, dan zijn er meer projecten om op te pakken. Of jij bundelt je krachten om Junior Werkvoorbereiders in te werken, en stelt plannen op voor deze nieuwe talenten. Wij begeleiden je graag verder in jouw loopbaan. 

Wat bieden wij jou?  

 • Zekerheid; je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij Technical Valley; 
 • Groei; ontwikkelmogelijkheden via ons eigen ontwikkelplatform E-volve en op onze eigen bedrijfsschool, het opleidingscentrum van ons zusterbedrijf Quercus; 
 • Afwisseling; toonaangevende projecten van minimaal 6 maanden; 
 • De mogelijkheid om jezelf te verbreden zonder baanzekerheid te verliezen;  
 • Een mooi salaris van € 3.150 tot € 4.200 bruto per maand (afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond); 
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een goede kilometervergoeding of een auto van de zaak die je ook privé mag rijden; 
 • 25 vakantiedagen en daarnaast bouw je adv-dagen op; 
 • Leuke evenementen zoals een zomerbarbecue, een kerstdiner, personeels- en teamuitjes en maandborrels met je Technical Valley team. 

Wat neem je mee? 

Organiseren en regelen is jou op het lijf geschreven. Je denkt vooruit, kan goed schakelen tussen verschillende partijen, projecten en taken en houdt overzicht. Daarnaast ben je communicatief vaardig, heb je kennis van materialen en neem je jouw verantwoordelijkheid. Je wil jezelf graag verbeteren en helpt ook graag anderen om beter te worden. 

Verder heb je: 

 • Minimaal 1 jaar werkervaring als Werkvoorbereider of Calculator; 
 • Een mbo-diploma in de richting van elektro-, energie- of civiele techniek; 
 • Een rijbewijs B; 
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. 

Jouw team 

In jouw functie sta je dagelijks in contact met collega’s om elk project tot een goed resultaat te brengen. Denk aan je directe collega’s, ook heb je contact met leveranciers, (onder)aannemers en Monteurs. Je bent bovendien onderdeel van een vast team binnen Technical Valley. Daar heb je collega-Werkvoorbereiders en een persoonlijke Field Manager. Met je collega’s van Technical Valley heb je maandelijkse kennissessies waar je met elkaar kunt sparren, kennis opdoen en delen. Gezellig én leerzaam! 

Over Technical Valley

Techniek heeft energie nodig. Daarom zijn we al meer dan 15 jaar een bron van energie voor de technische sector. Dit doen we door expertise en betrokken vakmensen in te zetten bij belangrijke technische projecten. Projecten waarmee wij werken aan een duurzamer en toekomstbestendig Nederland. We kunnen het achter de tekentafel bedenken, maar we staan net zo lief met onze voeten in de klei. Wij zijn bedenkers én afmakers. Dit zijn we geworden door talent iedere dag verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht is hierbij het belangrijkst: hoe kunnen we jou de energie geven om de juiste uitdaging te vinden? En waar wil je heen groeien? Dat is ook de reden dat meer dan 400 collega’s en opdrachtgevers al jaren met ons samenwerken. En die stellen wij graag aan je voor!

Vragen? Aniek staat voor je klaar!

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Ik vertel je graag meer over hoe jij kan worden wat je wil in de techniek. Bel of stuur mij een berichtje op 06 30 110 201 en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider Elektrotechniek
Indicatie salaris (min – max]3150 – 4200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenswerken@technicalvalley.com , 630110201 https://technicalvalley.com/?utm_source=nationalevacaturebank&utm_medium=paid&utm_campaign=werkvoorbereider_detaq423&utm_id=werkvoorbereider_detaq423
Type contractVast
BrancheTechniek, Energie/Gas/Water
LocatieMeppel, Drenthe,Nederland
Soliciteer directhttps://technicalvalley.com/vacature/werkvoorbereider-elektrotechniek-meppel/?utm_source=nationalevacaturebank&utm_medium=paid&utm_campaign=werkvoorbereider_detaq423&utm_id=werkvoorbereider_detaq423&utm_content=vacature_meppel

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.